Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bevált a Tinder?
Szóval, kezdjük ott, hogy a való életben 0 az esélyem becsajozni. Bulikba mostanában nem járok, amikor jártam ott is csak elutasításokat kaptam. Egyetemen, munkahelyen elbeszélgetek a lányokkal, de mindenki foglalt már szóval az is kilőve, utcán meg mégsem szólíthatom le mert tuti pszichopatának/perverznek/pedofilnak néz. Ezért egy ideje Tinderezek, szerintem átlag profilképpel, van
is nagy ritkán 1-2 matchem, de mind olyan lányok akik nekem nem jönnek be. Akik használják ezt, volt már olyan hogy olyan lányt/pasit találtatok aki kb. az ideálotok és később több is lett belőle?
Ronda, szűz fosdarabként eddig több választ kaptam, mint az összes társkeresőn együttvéve. Márpedig a szó legszorosabb értelmében az összes magyar társkeresőn megfordultam már. Csak egyet nem értek: csomó párom van, de visszaírni nagyon kevesek hajlandók. Na most ennek mi értelme van? Elvileg kölcsönösen tetszünk egymásnak, akkor miért nem érdeklem hirtelen? Mindegy, ebben a platformban még látok potenciált legalább. A titok abban rejlik, hogy válogatás nélkül, mindenkit jobbra kell húzni. Ha párba álltok és mégsem tetszik, akkor legfeljebb szétkapcsolod kettőtöket, de tök fölösleges azzal pazarolni az idődet, hogy egyesével átnézed a profilokat, százból 2-3 párnál több nem lesz férfiként, főleg, ha nem is nézel ki jól.
Mondjuk én nagyon keveset válogatok, mert én már ott tartok, hogy bárki jó, csak végre legyen már... Két kizáró tényező az extrém kövérség és a dohányzás. Előbbi igen ritka, utóbbi viszont elképesztő, hogy mennyire elterjedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!