Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen önbecsülése lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen önbecsülése lehet egy olyan nőnek, aki összejön úgy egy pasival, hogy az a pasi nem nála próbálkozott be először, hanem a barátnőjénél?

Figyelt kérdés

Szóval egy szórakozóhelyen ketten voltak a barátnőjével, leszólította őket 2 pasi, de őt valósággal leszarták és kirekesztették, mert mindketten a barátnőjének nyomták a sódert. (Az egyik pasi jóképű volt a másik meg ilyen nyomi aki a csicskája volt a jó pasinak)

Nem jött össze a nyomulásuk, mert a csajnak volt kapcsolata. Aztán valami véletlen folytán máshol megint összefutottak, és akkor már bepróbálkozott annál a lánynál is akit elsőre le se szart. És összejöttek.

Milyen önbecsülése lehet egy ilyen nőnek? A nők már csak ego-ból sem jönnének össze így egy pasival, nem? Akár jóképű akár nem.

2018. aug. 30. 14:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom nem veled jött össze, ezért vekengesz itt ezen.
2018. aug. 30. 14:30
 2/11 anonim ***** válasza:
44%

0 önbecsülése, és 0 EQ-ja, mondom ezt úgy, hogy 14 évesen hasonlót csináltam én is, azóta hál Istennek kikupálódtam, és megjött az eszem.

Bátyámtól egész kamaszkoromban azt hallgattam, mennyire rusnya lány vagyok, apám inkább fiúnak akart volna, ezért mindig rövidre vágták kislánykoromban a hajamat, és amúgy nem lettem volna csúnya (felnőtt fejjel már látom), de ettől ugye teljesen fiús voltam, apám úgy is öltöztetett.

Ilyen gyerekkor után tettem meg ezt 14 évesen táborban, amit a nő, akit írtál. Barátnőm elküldte a srácot, én meg összejöttem vele.

De értem a kérdésed, és igen, ma már nem tenném, bár már nem vagyok a társkeresés életszakaszában, mert már lehorgonyoztam.

2018. aug. 30. 14:34
 3/11 anonim ***** válasza:
35%

*Milyen önbecsülése lehet egy ilyen nőnek?

Szerintem azt sem tudja, hogy mi az önbecsülés, ha megkérdeznéd. Számára ez teljesen természetes, annyira ostoba.

2018. aug. 30. 14:38
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
3+ Meg irigység is van ennél a nemnormálisnál a másik nő felé, mert az irigy ember hiszi azt, hogy majd ő megmutatja a másik nőnek,hogy a fazon vele öszejön. Aztán csodálkozik amikor a szamár szerepben ordít.
2018. aug. 30. 14:43
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Haha. Ha nem lenne a jócsaj barátnőm, akinek a lehullott morzsáit csipegethetem/elfogyaszthatom a maradékát/akármilyen hasonlat ami tetszik, akkor lényegében még szűz lennék. Ilyen is van, ne ítélkezzetek.
2018. aug. 30. 14:46
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Ennek semmi köze az önbecsüléshez.

Honnan tudod, hogy úgy volt, ahogy írod? hallottad a beszélgetésüket? Tudod mi zajlott pontosan?

Honnan tudod, hogy pl. nem ismerték egymást korábbról a csajjal, akire először "nyomultak" olyasmiről beszéltek, amihez mondjuk a másik csaj nem tudott hozzászólni... Aztán találkoztak máskor, máshol és kiderült,hogy jól megértik egymást, egy hullámhosszon vannak, van közös téma, blablabla

Egyrészt hogy lehet így hozzá állni a világhoz, hogy ó, ő már a barátnőmmel beszélgetett a múltkor, mekkora bunkó, hogy most meg velem akar....

Másrészt mit kell mindenkinek a másikkal foglalkozni.. Neked gáz, neki meg nem gáz.

Lehet lepontozni :) ;)

2018. aug. 30. 14:48
 7/11 anonim ***** válasza:
30%
#6 Miért érzem azt, hogy te is más eldobott játékával játszol... :D
2018. aug. 30. 15:01
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

Ezzel az erővel csak szűz pasival gyere össze, mert ki tudja, kinél próbálkozott előtted.

De ha egy szép csajt dug meg mind a két haver, akkor isznak egy sört arra, hogy luksógorok lettek.

Mondjak durvábbat? Mi a barátnőmmel ilyen esetben simán partiba vágtuk a cicafiút.

2018. aug. 30. 15:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem derül ki a sztoriból, hogy végül melyik sráccal jött össze, a jóképűvel vagy a "nyomival"?
2018. aug. 30. 15:37
 10/11 anonim ***** válasza:
91%

Az a bajod kerdezo, hogy nem veled jott ossze.

Egyedul az szamit, hogy most milyen a kapcsolatuk.

2018. aug. 30. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!