Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik átélték a párkapcsolat elején az érzelmi zsarolást, írnátok milyen zsarolással próbálkozott a pasi? Behódoltatok neki, meddig tartott a kapcsolat?
Nálunk szexuális téren kényszerített ki nagyon sok mindent az akkori párom. Ő volt nekem az első. Nem rosszindulatból tette, ő komolyan azt gondolta, hogy jót tesz velem, mert hát ő mennyi mindenre meg fog engem tanítani... De ha valamire jeleztem, hogy nem szeretném, akkor igen gyakori válasz volt az, hogy "ha szeretném, megtenném", "akart ő nekem valaha rosszat? akkor meg?" és társai.
Nem csak szexuális téren manipulált egyébként, kb. mindenbena kedvét lestem, ő alakította teljes egészében a kapcsolatot, de itt volt a leglátványosabb.
Nyolc hónapig tartott, nagyjából ennyi időbe tellett felismernem, hogy ez nem jó. Végül a srác dobott engem, mikor rájött, hogy nem tud olyanra formálni, amilyenre ő szeretne - persze én voltam a hibás.
Valamennyire kapcsolatban maradtunk, a későbbi kapcsolatai is hasonlóan siklottak félre tudomásom szerint.
Szia!
Nekem az első pasim próbálkozott ilyennel. Minden téren. Tipikusan az a " ha szeretn ez ès ez lenne" szöveggel. Hagytam magam, első kapcsolat volt, tudatlan és tapasztalatlan voltam. Aztán azt vettem észre, hogy elmarta mellőlem a barátaimat, a sulit csak évekkel később tudtam befejezni. Ha dolgoztam akkor elkérte a pénzem, hogy majd visszaadja. (2x hagytam magam)
A végén odáig fajult a dolog, hogy nem mehettem sehova, ha mégis elmentem kinyomozta, hogy hol vagyok és utánam jött.
Akkor lett vége amikor már a saját családomtól is el akart tiltani. Azt akarta, hogy költözzek oda hozzá.
5 hónapig tartott a kapcsolat, nagyon nehezen tudtam megszabadulni tőle. Utána még fél évig zaklatott, fenyegetett.
Volt, hogy este megjelent a kapuban, akkor szokott le róla amikor ráengedtem a kutyát. :D
Szóval ha rám hallgatsz az ilyentől megszabadulsz azonnal. Annyi normális pasi van, az ilyenek rohadja....nak meg egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!