Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tartsunk meg egy férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tartsunk meg egy férfit?

Figyelt kérdés

Ha a pasink nem tudja mit akar miket tegyünk annak érdekében hogy meg tartsuk? Hogy rájöljön mi kellünk neki?

22/N

2016. júl. 28. 12:42
1 2
 1/11 anonim válasza:
97%
Szeresd, légy odaadó, légy nyitott új dolgokra, legyél őszinte, ne csald meg és támogasd minden olyanban amivel egyetértesz. Nem nehéz hidd el.
2016. júl. 28. 12:50
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
...és adj neki enni, amit szeret :-)
2016. júl. 28. 13:05
 3/11 anonim válasza:
91%
Szerintem a fentieken kívül egy kis titokzatosság,játékosság szóban, bármiben mindig jó.. ^^ vagy akár kisebb meglepetések, mondjuk munkahelyén megleped (ha olyan,persze..) és viszel neki ebédet.. :)
2016. júl. 28. 14:09
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

Erre nincs általános érvényű szabály.

Minden pasi más.

Van aki a bújós cicákat szereti, van amelyik a vagány csajokat, van aki szolid lánykákat, van amelyik a vadmacskákat.

Van amelyik szereti,ha nő felnéz rá és ő uralkodhat, van amelyik viszont az okos és független nőket szereti.

Van amelyikbe tojik rád, míg tudja, hogy szereted, de rögtön érdekled, ha belerúgsz.

A másikat viszont elriaszthatod ugyanezzel és még millió példát tudnék felsorolni.

Én azt mondom neked, hogy egy egészséges kapcsolat az nem sakkjátszma, add önmagad, ha ti összeilletek, akkor nem kell mindenféle játszmákat játszani, úgyis együtt maradtok.

Ha viszont minden nap egy küzdelem, hogy megtartsuk a pasit, akkor ne akarjuk megtartani, mert nem ő az igazi.

Engedd útjára, mert valahol már ott van, aki boldogan lesz veled! ... és te is ővele :)

Ne pazarold az értékes idődet!

2016. júl. 28. 15:15
 5/11 anonim válasza:
93%
Legyetek önmagatok, minkettőtöknek legyen önkritikája, figyeljetek a másikra, ha valaki téved, azt ne félje beismerni, legyetek kreatívak, nyitottak az újdonságra. De ahogy feljebb is írták, nincs erre szabály. Felsorolhatunk neked 10 pontot, amivel "megtarthatod" a pasid, mégse fogja garantálni, hogy tényleg melletted marad. (ez a megtartás is eleve egy elég furcsa kifejezés, mintha az egyik a másiknak az alárendeltje, vagy háziállata lenne) Ne megtartani akarj egy pasit, hanem olyan párt találj magadnak, akivel a másikat önmagáért szeretitek.
2016. júl. 28. 15:28
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Sarka Kata te vagy az?
2016. júl. 28. 19:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és nem én vagyok Sarka Kata de ezen jót mosolyogtam :)
2016. júl. 29. 00:36
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha ez a kérdés megszólalt benned,akkor bizony nincs rendben minden.Ha szerinted benned nincs hiba,mindent jól csinálsz,akkor semmit ne csinálj...engedd el,mert menni akar.Persze a másik felet is meg kellene hallgatni.
2016. júl. 29. 13:23
 9/11 anonim válasza:
45%
Nyeld le.:)
2016. júl. 29. 17:22
 10/11 Titusztitusz ***** válasza:
45%
Elégítsd ki mindig maximálisan az igényeit...Ennyi...
2016. júl. 29. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!