Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen önbecsülése lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen önbecsülése lehet egy olyan nőnek, aki összejön úgy egy pasival, hogy az a pasi nem nála próbálkozott be először, hanem a barátnőjénél?

Figyelt kérdés

Szóval egy szórakozóhelyen ketten voltak a barátnőjével, leszólította őket 2 pasi, de őt valósággal leszarták és kirekesztették, mert mindketten a barátnőjének nyomták a sódert. (Az egyik pasi jóképű volt a másik meg ilyen nyomi aki a csicskája volt a jó pasinak)

Nem jött össze a nyomulásuk, mert a csajnak volt kapcsolata. Aztán valami véletlen folytán máshol megint összefutottak, és akkor már bepróbálkozott annál a lánynál is akit elsőre le se szart. És összejöttek.

Milyen önbecsülése lehet egy ilyen nőnek? A nők már csak ego-ból sem jönnének össze így egy pasival, nem? Akár jóképű akár nem.

2018. aug. 30. 14:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Vaaaaagy, az is lehet, hogy a csaj úgy gondolkodik mint én. Nem kellek neki, de bepróbálkozik nálam? Haha, nem vagyok kretén, tudom hogy én vagyok a ló helyett a szamár. Csak addig én is szexelhetek valakivel, amíg nem találok jobbat. Addig viszont használom a srácot, mivel nekem is vannak igényeim. ;)

Nagyon okosan teszi a csaj, ha ezért teszi. Közben pedig válogathat tovább teljes lelki békével, mivel tudja hogy a srác őt nem szereti, csak használja.

2018. aug. 30. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!