Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sose keresd az igazit majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose keresd az igazit majd egyszer összejön nektek bevált? ❤️

Figyelt kérdés

Rengetegen tanácsolták, hogy ha akaratosan keressük az igazit akkor még az se fog összejönni aki valóban összejönne.

Én már csajoztam koncerten, buliban és egyik lánnyal se jutottunk el a kapcsolatig. Rengetegen csak legyünk barátok dumával koppintottak és azzal, hogy úgy is lesz más barátnőd.

Nem jó a dumám, nem nézek ki jól és nem vagyok elég vicces.

Ez van nem tudok megváltozni😅😢.

Én úgy látom a külső az ami 90%-bán fontos.

2018. dec. 8. 21:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Magától ritkán jön össze bármi is. Ha nem nézel ki jól, és a szöveged is gyenge, akkor nagyon nehéz helyzetben vagy.
2018. dec. 8. 21:24
 2/16 anonim ***** válasza:
57%

Minden kapcsolatom így jött össze. Amikor igyekeztem nem beleszeretni senkibe és magamra koncentrálni mindig találtam valakit, akivel jó pár évet le tudtam élni együtt. Ha meg nagyon szerettem volna kapcsolatot sosem jött össze, pedig úgy igazából semmi baj nincs velem, mindig voltak jelentkezők.

Neked egyedül ezek miatt az undorító komplexusok meg a rettenetes hozzállásod miatt nincs senkid.

2018. dec. 8. 21:25
 3/16 A kérdező kommentje:
2-és küld egy képet magadról és megmondom, hogy szép vagy e ha ez utóbbi akkor ne csodálkoz. Hogy mindig van valakid.
2018. dec. 8. 21:31
 4/16 A kérdező kommentje:
Undorító komplexus? Ez mi akar lenni 🧐, nem vagyok igénytelen adok magamra.
2018. dec. 8. 21:32
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát mondjuk az, hogy nem ismered a komplexus szó jelentését is sokat elmond rólad..
2018. dec. 8. 21:35
 6/16 anonim ***** válasza:
31%

Hát, a "hagyd, hogy megtörténjen" hozzáállás a nők kiváltsága, férfiként - hacsak nem nézel ki nagyon jól - szinte minden követ meg kell mozdítanod, hogy jussál valamire.

És igen, a nőknek külső a legfontosabb, azt kell maximalizálnod, ha sikerre akarod vinni.

2018. dec. 8. 21:40
 7/16 anonim ***** válasza:
59%

#2 Komplexus: valaki alaptalanul, kényszeresen gondol magáról valamit.

Mivel nem ismered kérdezőt, nem tudhatod, hogy komplexusa van-e, vagy reálisan látja önmagát.

2018. dec. 8. 21:45
 8/16 anonim ***** válasza:
43%
Abban lehet valami, hogy ha nagyon görcsös vagy, akkor az érződhet rajtad. Viszont ha nem teszel semmit az ügy érdekében, akkor nagy valószínűséggel nem is lesz soha senkid. A nők zöme eleve nem kezdeményez, és aki kezdeményez, az is rendszerint a férfiak felső 10%-ánál, max. a nagyon reebancosak azok, akik rendszeresen nyomulnak valakire. Egyébként meg itt hozzá kell szoknod ahhoz, hogy beszólnak neked, kötekednek, ítélkeznek, miközben értelmes és hasznos választ nagyon ritkán kapsz. Ha valóban fennállnak az általad felsorolt problémák, akkor tényleg nem könnyű a helyzeted, de valamelyest tudsz változtatni a külsődön is, a stílusodon is, és bár rohadt nehéz olyan csajt találni, akivel minden stimmel, aki nyitott is a kapcsolatra, aki független, és aki hajlandó igazán megismerni a másikat, nem felszínes, de még talán néhányan vannak ilyenek. Nekem sem jönnek össze a dolgaim, de én már kezdek belefáradni, próbálok berendezkedni a magányra, mert túl sok jót már nem remélek az élettől, akár keresek valakit, akár nem, úgysem jön az életembe olyan, akivel minden passzolna.
2018. dec. 8. 21:53
 9/16 anonim ***** válasza:
40%
#2: Ez a tipikusan frusztrált emberek gyűlölködő, ítélkező magatartása (sajnos sokan vannak itt ilyenek). Attól, hogy a kérdező elmondott magáról valamit, miért kell rögtön a földbe döngölni? Amúgy meg igenis szhar, megalázó és önbizalomromboló érzés a folyamatos visszautasítás, valószínűleg te sem rózsaszínben látnád a világot, ha állandóan csak kudarcok érnének. Ráadásul férfiként sokkal nehezebb, mert nekünk ott vannak a társadalmi kényszerek ("ha férfi vagy, kezdeményezz"), ott van az, hogy a nők többsége még manapság sem hajlandó akár még csak beszélgetést sem kezdeményezni, de ha meg a férfi próbálkozik, akkor sokszor megalázó vagy bunkó módon közlik vele azt, hogy "nem". A nők többsége sosem volt még a "másik oldalon", nem kellett odamenniük senkihez, hiszen úgyis a férfiak dolga a kezdeményezés. Elhiheted, hogy egy idő után nagyon fárasztó és lehangoló tud lenni az, hogy sorozatosan kudarcok érnek, folyamatosan a "nem kellesz" visszajelzést kapod, amitől persze az önbecsülésed a nullára süllyedhet.
2018. dec. 8. 22:04
 10/16 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező! Arra ne alapozz, hogy majd az élet igazságos lesz. Ez csak a vesztesek vigasza. Törvényszerűségek alapján működik minden, a véletlenek sem léteznek, max csak te nem veszed észre az összefüggéseket.

Első frontvonal a külső. Már ennél a pontnál a külvilág bekategorizál. Aztán ott van még a belsőd, a stílusod.

Aztán a "jókor, jó helyen" elv. Elég komplex a téma, de a pozitív végkifejletért tenni is kell.

2018. dec. 8. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!