Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose keresd az igazit majd egyszer összejön nektek bevált? ❤️
Rengetegen tanácsolták, hogy ha akaratosan keressük az igazit akkor még az se fog összejönni aki valóban összejönne.
Én már csajoztam koncerten, buliban és egyik lánnyal se jutottunk el a kapcsolatig. Rengetegen csak legyünk barátok dumával koppintottak és azzal, hogy úgy is lesz más barátnőd.
Nem jó a dumám, nem nézek ki jól és nem vagyok elég vicces.
Ez van nem tudok megváltozni😅😢.
Én úgy látom a külső az ami 90%-bán fontos.
Minden kapcsolatom így jött össze. Amikor igyekeztem nem beleszeretni senkibe és magamra koncentrálni mindig találtam valakit, akivel jó pár évet le tudtam élni együtt. Ha meg nagyon szerettem volna kapcsolatot sosem jött össze, pedig úgy igazából semmi baj nincs velem, mindig voltak jelentkezők.
Neked egyedül ezek miatt az undorító komplexusok meg a rettenetes hozzállásod miatt nincs senkid.
Hát, a "hagyd, hogy megtörténjen" hozzáállás a nők kiváltsága, férfiként - hacsak nem nézel ki nagyon jól - szinte minden követ meg kell mozdítanod, hogy jussál valamire.
És igen, a nőknek külső a legfontosabb, azt kell maximalizálnod, ha sikerre akarod vinni.
#2 Komplexus: valaki alaptalanul, kényszeresen gondol magáról valamit.
Mivel nem ismered kérdezőt, nem tudhatod, hogy komplexusa van-e, vagy reálisan látja önmagát.
Kérdező! Arra ne alapozz, hogy majd az élet igazságos lesz. Ez csak a vesztesek vigasza. Törvényszerűségek alapján működik minden, a véletlenek sem léteznek, max csak te nem veszed észre az összefüggéseket.
Első frontvonal a külső. Már ennél a pontnál a külvilág bekategorizál. Aztán ott van még a belsőd, a stílusod.
Aztán a "jókor, jó helyen" elv. Elég komplex a téma, de a pozitív végkifejletért tenni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!