Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló nőket hogyan kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló nőket hogyan kell megyőzni, hogy te igen is jó lehetsz a számára?

Figyelt kérdés

Átlagos lányok (nem ribik) és látom nincs senkijük, de sok barátjuk van.

Megy a facebookon a képmutatás, mennyire nem érdekli őket más véleménye. De közben azt látom osztja a szerelems cukiságoktól örületet kapó megjegyzéseket.

Közben azért utazgatós megosztásokat rak fel, hogy Romába megy meg hasonlók.

Volt születésnpja felköszöntöttem, fb-on ő végig fent volt mégse írt semmit amikor nekem volt. nem mintha érdekelne.

Majdnem minden héten látom egyébként, ahogy vájra a buszt. Én akkor megyek dolgozni.

Korábban beszélgettem vele, egy bulit követően akkor lett vége egy kapcsolatomnak és nagyon kibuktam akkor.

És egy kis lelket öntött belém akkor.

Beszéltünk korábban face-en, de semmi komoly dolog nem volt, nem nagyon írt vissza és inkább nem bombáztam.

2018. dec. 8. 20:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Fejben kell rendezni magad és akkor nem lesz ekkora para

A bátorsághoz viszont kicsiben kell kezdened és olyan emberekkel beszélgetni akik között biztosan találsz nyitottat

2018. dec. 10. 08:08
 12/13 anonim ***** válasza:
4%

Győzködje őket a buszom. A mai fiatal lányok azt hiszik, körülöttük forog a világ, mert az összes férfinak ők kellenek, meg kapják a tucatnyi lájkot, meg állandóan leszólítják őket. Sekélyes p..csák. Kívánom, hogy felcsinálják őket, aztán otthagyják.

Hagyd ezeket, nem érdemelnek meg. Menj valami katolikus közösségbe, én már lassan csak ott látok normális csajokat, komolyan. Pedig nem járok templomba, csak papíron vagyok keresztény, de egyszerűen az ilyen helyeken érzem egyedül azt, hogy nem ilyen saját népszerűségükbe belehülyült, elkényeztetett libákat látok, hanem jólnevelt, konzervatívabb lányokat.

2018. dec. 10. 21:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelted pár beszélgetés után, milyen ez a lány, és azt hiszed, az a valóság. És ha nem úgy viselkedik, ahogy elképzelted, akkor, mint fent is, savazod.

Te még egyelőre nem vagy jó senki számára.

2018. dec. 21. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!