Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló nőket hogyan kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló nőket hogyan kell megyőzni, hogy te igen is jó lehetsz a számára?

Figyelt kérdés

Átlagos lányok (nem ribik) és látom nincs senkijük, de sok barátjuk van.

Megy a facebookon a képmutatás, mennyire nem érdekli őket más véleménye. De közben azt látom osztja a szerelems cukiságoktól örületet kapó megjegyzéseket.

Közben azért utazgatós megosztásokat rak fel, hogy Romába megy meg hasonlók.

Volt születésnpja felköszöntöttem, fb-on ő végig fent volt mégse írt semmit amikor nekem volt. nem mintha érdekelne.

Majdnem minden héten látom egyébként, ahogy vájra a buszt. Én akkor megyek dolgozni.

Korábban beszélgettem vele, egy bulit követően akkor lett vége egy kapcsolatomnak és nagyon kibuktam akkor.

És egy kis lelket öntött belém akkor.

Beszéltünk korábban face-en, de semmi komoly dolog nem volt, nem nagyon írt vissza és inkább nem bombáztam.

2018. dec. 8. 20:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
Vegyél egy guminőt jobban jársz. A mai társadalom egy hulladék...
2018. dec. 8. 20:22
 2/13 anonim ***** válasza:
5%

Dwayne The Rock Johnson/Zac Efron kaliberű fickókra-ra vágynak..

vagy te is filmsztár leszel, vagy leteszel róla, ennyi :)

2018. dec. 8. 20:26
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

Legyél magabiztos, tökös, vicces, jó dumás, kezdeményező. Ezek a belső tulajdonságok elég fontosak ahhoz, hogy a csajok felfigyeljenek rád.

Már bocs, de az írásképedből is az látszik, hogy te inkább ilyen papucs, jófiú, udvariaskodó mentalitású vagy. Aztán bocs, mondd ha nem.

2018. dec. 8. 20:27
 4/13 A kérdező kommentje:

Ezek teljes elentéte vagyok, ez van én nem vagyok jó dumás, sem vicces.

Papucs az semikép nem vagyok, mert én monodom meg a tutit de a lehet kompromisszum is.

2018. dec. 8. 20:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban értékes lányról beszélünk, akkor nyilván okkal van egyedül, azért mert egyedül szeretne. Az értelmes nők nem állnak össze bárkivel. Nem is ismer téged, honnan kéne tudnia, hogy milyen belső értékeid vannak? Nem tudod meggyőzni, hogy rád van szüksége. Ha valóban értelmes lány akkor pontosan tudja, hogy milyen férfi való hozzá. És ha eddig nem foglalkozott veled, akkor nem vagy hozzá való.
2018. dec. 8. 20:34
 6/13 anonim ***** válasza:
97%

A nők,de szerintem a férfiak nagy többsége is gyűlöli ha más akarja (adott esetben kb egy idegen ember) megmondani nekik mi a jó,meg mire van szükségük.

Nem érdekled,azért nem tartja veled a kapcsolatot . Ha nagyon erőszakos leszel, ez a "majd én megmondom neki ,hogy rám van szüksége" projekt átmehet a "mit tegyek ha letiltott mindenhonnan a bula" sztoriba :D

2018. dec. 8. 20:38
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Miért akarnál bárkit is bármiről meggyőzni?

Valamibe minél jobban kapaszkodsz, valamit minél jobban akarsz, annál elérhetetlenebb lesz számodra. Engedd az életet, hadd áramoljon a saját medrében, ne akard irányítani, mert nem tudod. Csak szenvedést szülsz magadnak.

Ha nem állsz ellen az életnek és nem is próbálod irányítani, akkor összhangba kerülsz önmagaddal, és onnantól kezdve nem lesz fontos számodra, hogy kellesz e nőknek vagy sem. Ez az, ami vonzóvá fog téged tenni a szemükben. Amikor látják rajtad, hogy nélkülük is boldog vagy.

2018. dec. 8. 20:41
 8/13 anonim ***** válasza:
33%
Hívd már el randira. Nem kezdeményez nálad, de te se nála. Szerintem nem is tudja, hogy tetszik neked. Lehet, hogy minden reggel arra vár, hogy odamenj hozzá.
2018. dec. 8. 20:54
 9/13 A kérdező kommentje:
Miért is ne 😎
2018. dec. 8. 21:04
 10/13 anonim ***** válasza:
96%

Vicces, hogy szerinted képmutatás az, hogy nem érdekli mások véleménye, pedig tényleg nem, a tiéd sem, mint látszik és ha egyedül van önszántából akkor másoké sem.

Miért baj az ,hogy megosztja a facebookon, hogy Rómában volt? Ott volt és jól érezte magát, kitett róla képet, sokan csinálják ezt. Nem hiszem, hogy az emberek véleményét akarná ezzel befolyásolni, mert ebben semmi extra nincs manapság.

Nem érdekled, tehát nem tudod meggyőzni, hogy jó lehetsz a számára. Mert nem vagy jó neki, hiszen nem vonzódik hozzád, olyannal pedig senki nem akar járni akihez nem vonzódik, még te sem.

De találgatások helyett menj oda hozzá, hívd el randira, hátha igent mond.

2018. dec. 9. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!