Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek csak véletlenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak véletlenek (egyedűlálló egy gyermekes anyukákról van szó) Nekem "hazudnak" vagy a kűlvilágnak?

Figyelt kérdés

Zsinórban két 30+os egyedűlálló anyukába futottam bele akik szinte egyidősek egy alkatúak(picit vastagabb) mind a ketten pedagógusok.

Társkeresőn minden okés,de facebookon kitéve több a gyerek apjával közös kép. Gyerek várás ,boldogság.-témájuk .Egyik hölgy" még el van jegyezve "is ott. Viszont mind a kettő "köpködi" az exét. Egyiket megverte az apuka,másikat szerintem megcsalta,de az biztos hogy anyagilag kihasználta. Szóval tényleg csak véletlenűl úgy maradt?? Vay kis rést hagynak annak akinek szűltek?

#Facebook #apuka #Egyedűlallóanyuka
2018. nov. 2. 09:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Ha én nem lennék a gyerekem apjával, és komoly társat keresnék, biztos nem lenne kint hogy eljegyezve meg babavárás xy-nal. Véletlen meg főleg nem maradna kint. El ne hidd már!
2018. nov. 2. 09:09
 2/17 anonim ***** válasza:
50%

Sosem az a kérdés, hogy mások miért élnek úgy ahogy, hanem hogy téged ez miért ragad meg, miért foglalkoztat, miért szeretnéd megfejteni.

Saját életedben van valami amivel dogod lenne, ennek az általad kategorizált nőtípusnak a kapcsán.

2018. nov. 2. 09:12
 3/17 anonim ***** válasza:
50%
Ez a külvilágnak szól. A kapcsolatuk régen romokban, de kifelé mutatják, hogy ők még mindig milyen penge, boldog életet élnek
2018. nov. 2. 09:14
 4/17 A kérdező kommentje:
2es! Az egyik engem talált meg,vagyis addig nézegetett amíg rá nem írtam. A második akkor volt aktív badoon amikor unatkoztam,ottani képeken jobban néz ki. Az volt kiirva beszélgetni szeretne, esetleg több...Erre nyomúlna 1000el.
2018. nov. 2. 09:21
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom. Én is ebbe a kategóriába tartozom (egyedülálló pedagógus anyuka) és most végig gondolom a facebook oldalamat. Ahol utoljára évekkel ezelőtt változtattam bármit is. A státuszom nem látható. Tehát lehetek egyedülálló is vagy kapcsolatban is. Ez azért van, mert nem feltétlenül akarok onnan ismerkedni. Ami a képeket illeti, nagyon kevés közös kép van, pl a lányom keresztelőjéről. Ott mindig egymás mellett álltunk, nehéz nem közös képet kitenni, ott hagytam. Amúgy egyértelműen közös képeink nincsenek, de van hogy a lányom van az apjával, azt kint hagytam. Le kéne szednem? Igazából nincs sok családi kép, de a külföldi rokonok miatt töltögettem fel azért évente párat.

Az ajtót nem hagyom nyitva az exemnek, bár jóban vagyunk, rendszeresen beszélgetünk. Ha újra akarnánk kezdeni, bármikor megtehetnénk, de nem akarjuk, egyikünk sem. Nem véletlenül nem működött a házasságunk. Ettől még civilizáltak vagyunk.

Értem a problémádat, mert a közös babavárás kép kicsit túlzó, de talán ő sem változtat sokat az oldalán, no meg ez a múltjának egy boldog szakasza. Ha most akadna egy kapcsolata, amiben ugyanolyan boldog, akkor hidd el, eltűnnének azok a képek, kivirulna és a társának nem lenne oka féltékenykedni.

2018. nov. 2. 09:49
 6/17 anonim ***** válasza:
71%

A FB-on egy csomó 30-as csajról úgy tűnik, hogy házas/párkapcsolatban van, ha megnézed a képeket.

De ez legtöbbször amiatt van, hogy a boldog perceket rögtön meg kell osztani az egész világgal, az esküvői ruha, közös nyaralás az asap megy ki a netre.

Aztán mikor beborul a rózsaszín álom, akkor nem tudják, hogy hogyan kezeljék a helyzetet, inkább nem szedik le a képeket, mert akkor mindenki rögtön megtudná, hogy mi a helyzet, így aztán ott maradnak a profilok az utolsó boldog állapotról, esetleg áttételesen lehet csak rájönni, hogy bizony már egyedül vannak, mikor megy a nyekergés, hogy valaki segítsen költözni meg, "van e olyan férfi ismerősöm, aki ért ehhez-ahhoz", ami ugye nem kellene, ha a Bélám még képben lenne.

Nem kell vele törődni.

2018. nov. 2. 09:56
 7/17 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem vannak akik szószerint nem tudják hogyan kezeljék a korábban posztolt képeket, státuszokat.Több ismerősöm van aki annak ellenére,hogy fiatal nem tudja használni a face funkcióit, vagy nem is gonodl arra,hogy töröljön bármit is.

A véleményem,hogy a kapcsoilati státusznak mindig aktuálisnak kell lenni, de a gyereke apja - a gyereke apja, az örömteli pillanatok azok voltak, de ott van alatta a dátum, ha nem törli nincs azzal hiba.

Teljesen másabb helyzet ez mint amikor egy kapcsolat csak simán véget ér, nincs gyerek,akkor természetes,hogy totálisan lehet törölni a múltat. De ahol gyerek van, ott a közös múlt mindig is benne lesz az életében, fotókkal vagy anélkül.

Rá kell kérdezni ilyen esetben,hogy véletlenül maradt úgy, vagy tudatosan, ha az utóbbi, annak mi az oka.

Bár először azt fontold meg,hogy egyedülálló gyerekes anyukával el tudsz-e kapcsolatot képzelni.

2018. nov. 2. 10:06
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindenki zöld kezet kapott,6os véletlenűl nem:(. Nagy az ujjam:)

FONTOS!!!

Volt régen egy ilyen kapcsolatom. De ott apuka 3 hónap után lelépett azóta se tartásdíj se látogatás. Jó volt a gyerekkel,csak az anyuka volt egy pénzéhes ri..

Aztán rokon lány járt úgy terhesen elhagyták. Ott sima ügy volt az új kapcsolat.

Harmadik eset ,gyerek muszáj házasságb 0 érzelem,a lány szerelmes lett,szinte sima válás boldog kapcsolat. Múltból semmi közös kép.

2018. nov. 2. 10:47
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem erre ne hagyatkozz, semmit nem jelent. Nyilván nem fogja kitörölni a múltját csak mert randiztatok kétszer.
2018. nov. 2. 12:04
 10/17 anonim ***** válasza:

"Nyilván nem fogja kitörölni a múltját csak mert randiztatok kétszer."

Nyilván akkor kellene csak randizni mennie a csajnak, ha már elrendezte a múltját, és erre nem csak akkor lesz hajlandó, ha kirakhatja fb/insta-ra, hogy "jáj, megint milyen jó, mert megtalált a szerelem"

2018. nov. 2. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!