Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 feletti egyedülálló nők, nektek szoktak megjegyzéseket tenni a szüleitek, rokonaitok, hogy még mindig egyedül vagytok?
Én fiú vagyok, de szokták kérdezni, hogy miért nincs....:/
21F
A magyarok 90%-a imád beleugatni más magánéletébe.
Bár SKH. Különös tekintettel a párkapcsolatokra. 100 milliárdszor megkaptam már és ?
Diplomázni értelmesebb dolog volt mint ez. Mi a f...t csináljak egy kapcsolattal ?
Szexelni tudok, szoc életem van akkor meg minek ?
ah, ne is mondd. 28 evesen mentem ferjhez, de akkor mar 10 eve hallgattam a siramokat.
(aztan - 35 evesen - a biztonsag kedveert meg egyszer ferjhez mentem:D)
Szülők nem, rokonok azt sem tudnák, ha elvált lennék 6 kölyökkel. Nagypapám mondta azt, persze nem nekem, hogy biztos arra várok, hogy meghaljon, hogy ne kelljen meghívnom az esküvőre.
Amúgy sem hívnám meg, leszarom, hogy él vagy hal.
Ezért van mert a azok szülei akik kb most 60-70 évesek az ő fiatalsaguknál még nem volt ügy kapcsolatba kerülni. Manapság az számít ki hogy nézz ki és mennyire van jó anyagi helyzetben !
Pl van egy csajnak 10 hapsi jelöltje és csak ki válasza a mindenben a legjobbat! A maradék mehet a fenébe. De ha ezek a tagok tényleg mondjuk “nyomik” úgy az összes többi csaj se fogja őket kiválasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!