Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év feletti egyedülálló férfiak! Mi okból vagytok egyedül?
Leírnátok azt is,hogy mióta vagytok egyedül?
Köszi :)
Sajnos belefutottam olyanokba, akiknek csak egy éjszakára kellettem (nem volt a homlokukra írva és rendesen randizgattunk hetekig). Eddig néztek madárnak.
30/f
4es vagyok lassan négy éve egyedül. Előtte volt 3 hosszabb kapcsolatom, összesen 11 évig.
30/f
A drága feleségem 11év után lelépett egy külföldi pasival, most Olaszországban élnek a lányunkkal. Ezek után úgy döntöttem, hogy nem kötelezem el magam senki felé és nem élek együtt senkivel. Furcsa, hogy ezt kell mondanom, de jobb egyedül élni...ami nem jelenti azt, hogy ne lenne igényem Női társaságra. Ha kedvem szottyan elmenni táncolni tudom kit kell felhívni, ha szexre vágyom szintén meg van a jelölt, de nem hiányzik a hétköznapokban.
Egyszerűbb így az élet....nem kell tekintettel lennem senkire és teljesen a magam ura vagyok.Ha nem lenne családom valószínűleg máshogyan állnék a dologhoz.
23 éves korom óta, idén lettem 30.
Nem találok olyat a környezetemben aki engem akarna tiszta szívéből és nem csak egy pótléknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!