Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év feletti egyedülálló férfiak! Mi okból vagytok egyedül?
2 éve vagyok egyedül.
Szerintem érzik rajtam a nők, hogy komoly kapcsolatot keresek. Kicsit talán rágörcsölök erre.
Én úgy látom a legendákkal ellentétben, a komoly nők is inkább a komolytalan nőcsábászokhoz vonzódnak és talán megijednek attól kicsit, aki komoly kapcsolatra hajt.
De ha hülyeséget írok, írja meg a tutit egy nő:)
2 éve ért véget egy nagyon hosszú kapcsolatom, egy darabig azt gyászoltam, utána próbáltam randizgatni, de messze nem működött úgy, mint sok évvel korábban.
Sosem voltam egy igazi szépfiú, de azért tudtam ismerkedni, ennek ellenére persze lehet, hogy a kinézetemmel van gond. Vagy igazából fogalmam sincs, egyszerűen nem erőltetem egy idő után azt, ami piszkosul nem megy.
Mert gyáva vagyok odamenni a csajokhoz, nem tartom magam jónak hozzájuk és alacsony is vagyok mellé (164cm).
32ffi
Az egyetlen lány, aki kell nekem, annak nem kellek. Elhatároztam, hogyha ő nem lehet az enyém, akkor más sem lesz. Hát ezért.
4 éve nem volt komoly kapcsolatom, és most már nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!