Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 év feletti egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év feletti egyedülálló férfiak! Mi okból vagytok egyedül?

Figyelt kérdés
Most pl olyanok válaszok érdekelnének,ahol a férfi nem tartja "csúnyának " magát,mégis egyedül van , pedig szeretne társat.
2017. máj. 16. 16:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én betegségem miatt nem tudok csajozni, átlagos kinézetű lennék, de a problémám mindenben gátol, még hozzám hasonlóval se tudok ismerkedni.
2017. máj. 16. 19:02
 12/17 anonim ***** válasza:
4 éve vagyok egyedül, előtte 11 évig komoly kapcsolatban voltam 2 lánnyal. Természetesen más időben. 🙂 Azóta volt kb. 10 randim, de aki nekem tetszett annak én nem és fordítva. Csak azért nem jövök össze senkivel, hogy legyen valakim és más érzelmeit sem szokásom kihasználni. Nem tartom csúnyának magam, 185 cm, sportos férdi vagyok, normális munkával. Nagy nehézséget okoz, hogy ismerősi körben, munkahelyen nincs egyetlen potenciális jelölt sem, így csak vadidegenek maradnak... Egyedül kimozdulni nem nagyon szeretek, barátok mind komoly kapcsolatban vannak és otthon punnyadnak. 33f
2017. máj. 16. 19:11
 13/17 anonim ***** válasza:

2 éve vagyok egyedül.

Szerintem érzik rajtam a nők, hogy komoly kapcsolatot keresek. Kicsit talán rágörcsölök erre.

Én úgy látom a legendákkal ellentétben, a komoly nők is inkább a komolytalan nőcsábászokhoz vonzódnak és talán megijednek attól kicsit, aki komoly kapcsolatra hajt.

De ha hülyeséget írok, írja meg a tutit egy nő:)

2017. máj. 16. 20:26
 14/17 anonim ***** válasza:

2 éve ért véget egy nagyon hosszú kapcsolatom, egy darabig azt gyászoltam, utána próbáltam randizgatni, de messze nem működött úgy, mint sok évvel korábban.

Sosem voltam egy igazi szépfiú, de azért tudtam ismerkedni, ennek ellenére persze lehet, hogy a kinézetemmel van gond. Vagy igazából fogalmam sincs, egyszerűen nem erőltetem egy idő után azt, ami piszkosul nem megy.

2017. máj. 16. 20:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Mert gyáva vagyok odamenni a csajokhoz, nem tartom magam jónak hozzájuk és alacsony is vagyok mellé (164cm).

32ffi

2017. máj. 16. 22:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Az egyetlen lány, aki kell nekem, annak nem kellek. Elhatároztam, hogyha ő nem lehet az enyém, akkor más sem lesz. Hát ezért.

4 éve nem volt komoly kapcsolatom, és most már nem is lesz.

2017. jún. 11. 16:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert elég volt a nőkből egy életre. Felszínes pénzvadász intoleráns hülyék mind. Én csinálok jobb vásárt ha boldog szingli maradok, a nők feleannyit nem érnek mint amennyit kínlódni kell velük.
2019. szept. 22. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!