Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne meghódítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne meghódítani egy 30 év feletti egyedülálló nőt?

Figyelt kérdés
2018. nov. 24. 21:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod, hogy erre van valami univerzális formula? Másrészt mi az, hogy meghódítani? Egyenlő felekről van szó, nem? Akkor vagy van szimpátia és lesz valami, vagy nincs és tovább kell menni.
2018. nov. 24. 21:08
 2/20 anonim ***** válasza:
12%

Úgy, ahogy engem 31 évesen pàrom meghódított :)

Jóképű volt(most is az), udvarias, humoros volt, vette a viccet mikor mondtam neki, hogy én csak nudista strandra megyek.(soha nem voltam)

Erre azt mondta, "jöhetsz hozzàm is nudizni, szomszédok nem làtnak be".

Nem írom le az egészet, szóval vonzó, humoros, ràmenős, gàlàns, és érett gondolkodàsú.

2018. nov. 24. 21:10
 3/20 anonim ***** válasza:
30%
#2 És gondolom, ahogy lenni szokott: 20 évvel idősebb :D
2018. nov. 24. 21:12
 4/20 anonim ***** válasza:
30%
Miért kéne, hogy 20 évvel idősebb legyen? :)
2018. nov. 24. 21:15
 5/20 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
28%

Elit státuszszimbólumokkal, sok diplomával, felső-vezetői pozícióval, saját vállalkozással, igen magas fizetéssel, népszerűséggel, luxusvillával, extrovertált jellemmel, nők által támasztott különféle ideálokat alázó külső adottságokkal, barna hajszínnel, barna szemszínnel, barna bőrszínnel, minimum 190 centis magassággal, 6 négyzetméteres tetoválással háton, karon, mellkason, 300k HUF ing, 200k HUF cipő, 40 millió HUF luxusterepjáró, egyéb kiegészítők a garázsban, úgymint Harley, Hummer, Lexus, Infiniti, Brabus Merga, Hamann BMW, Abt Audi stb.

Ezekkel a feltételekkel 1000 nőből 999 azonnal meghódítható.

2018. nov. 24. 21:15
 6/20 anonim ***** válasza:
26%
#4 Amikor mindent elsöprő, a világot átívelő, óriási mega-giga szerelemről beszél egy nő, a végén mindig kiderül, hogy a párja apja-korabeli. Sokszoros tapasztalat.
2018. nov. 24. 21:18
 7/20 anonim ***** válasza:
28%

És az neked miért fàj, hogy ki kivel van együtt?

Ne fàjjon màs boldogsàga, mert akkor sajàtod az nem lesz.

Egy felnőtt nő meg hagy döntse màr el mit akar.

2018. nov. 24. 21:25
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
6: ez jó ...😁de engem 9 évvel fiatalabb pasi hódított meg ( ő most 32)...és ráadásul nem is nagymenő...ilyenkor mi van?
2018. nov. 24. 21:27
 9/20 anonim ***** válasza:
50%
Hatoska ne leyél már ilyen keserű, hallottál te már ovisokat beszélni életük nagy szerelméről?
 10/20 anonim ***** válasza:
59%

68%-os

Te vàlaszoltàl szerintem egy kérdésre, miszerint miért jön össze egy 25 éves nő 50 éves férfivel.

Jól sejtem?

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!