Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne meghódítani egy 30 év feletti egyedülálló nőt?
68%-os szerintem úg, gondolja, hogy én most rögtön összepakolok, szakítok 4 év utàn, mert őt senki nem tudja meggyőzni.
Hàt én meg aztàn senkit nem is AKAROK meggyőzni, addig míg boldogok vagyunk, biztos nem szakítok egy megkeseredett, magànyos ember véleménye miatt.
#15 A nők a korban hozzájuk illő férfiakat nem tekintik potenciális partnernek, mindig "felfelé" nézelődnek, ráadásul jóval, ami a kort illeti. Nekem senki ne jöjjön azzal, hogy azért, mert "szellemileg" azokkal a pasikkal vannak egy szinten(általában ezt szokták a nők mondani)... Én mindig éreztem rajtuk ezt a lenéző "ki vagy te?" típusú hozzáállást, teljesen mindegy, hogy én erre abszolút nem szolgáltam rá és hogy a korom érettségi szintjét hozom: van a nevem mellett egy szám, és onnantól kezdve fejre is állhatok, nem jövök nála szóba. Mert nem tud rám felnézni, nem vagyok elég érett, tapasztalt és bölcs. A legnagyobb lángoló szerelmek a fiatal lány + jóval idősebb pasi témában vannak jelen, a lány viszonylag hamar "hozzáérik" a pasihoz, kiszolgálja, elfogadja "vezetőjének", és még jobban fenn fogja hordani az orrát és lenézni a korabeli fickókat, mint korábban :D
Kicsit olvasgasd gyakrabban az itteni kérdéseket, válaszokat: ha egy nő "eszelős", "mindent elsöprő" szexről beszél, akkor 99%, hogy azt egy pocakos, apja korabeli fószerral éli/élte át.
Tudnék neked másolni mindent elsöprő szerelmet és szexélményeket, de akkor meg az lenne a baj :D mivel idősbb nő fiatalabb férfi felállásról szól éppen.
Semmi köze a kornak az elsöprő érzelmekhez.
Na, a pàrom pont nem pocakos :)
De hidd el 68%-os, hogy Te is fogsz baràtnőt talàlni, nem minden nő az idősebbekre bukik.
Engem, vagyis a korom nem szàmítson (34), talàlsz Te huszonéves leànyzót, csak kérlek ne sajnáld magad, mert akkor sztornó az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!