Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne meghódítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne meghódítani egy 30 év feletti egyedülálló nőt?

Figyelt kérdés
2018. nov. 24. 21:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
#9 Én csak abban hiszek, amit megtapasztalok, látok és hallok. Nem tagadom, vegyül bele némi keserűség is, de engem ne próbáljon senki meggyőzni az ellenkezőjéről.
2018. nov. 24. 21:30
 12/20 anonim ***** válasza:
#10 Igen, jól sejted.
2018. nov. 24. 21:32
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
Ki akar itt bárkit meggyőzni bármiről, nem léphetünk ki a medrünkből.
2018. nov. 24. 21:34
 14/20 anonim ***** válasza:
60%

68%-os szerintem úg, gondolja, hogy én most rögtön összepakolok, szakítok 4 év utàn, mert őt senki nem tudja meggyőzni.

Hàt én meg aztàn senkit nem is AKAROK meggyőzni, addig míg boldogok vagyunk, biztos nem szakítok egy megkeseredett, magànyos ember véleménye miatt.

2018. nov. 24. 21:38
 15/20 anonim ***** válasza:
60%
A keserűség miért van benned?(nem rosszindulatból kérdezem)
2018. nov. 24. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint egy 20 év feletti egyedülálló nőt :)
2018. nov. 24. 21:56
 17/20 anonim ***** válasza:
13%

#15 A nők a korban hozzájuk illő férfiakat nem tekintik potenciális partnernek, mindig "felfelé" nézelődnek, ráadásul jóval, ami a kort illeti. Nekem senki ne jöjjön azzal, hogy azért, mert "szellemileg" azokkal a pasikkal vannak egy szinten(általában ezt szokták a nők mondani)... Én mindig éreztem rajtuk ezt a lenéző "ki vagy te?" típusú hozzáállást, teljesen mindegy, hogy én erre abszolút nem szolgáltam rá és hogy a korom érettségi szintjét hozom: van a nevem mellett egy szám, és onnantól kezdve fejre is állhatok, nem jövök nála szóba. Mert nem tud rám felnézni, nem vagyok elég érett, tapasztalt és bölcs. A legnagyobb lángoló szerelmek a fiatal lány + jóval idősebb pasi témában vannak jelen, a lány viszonylag hamar "hozzáérik" a pasihoz, kiszolgálja, elfogadja "vezetőjének", és még jobban fenn fogja hordani az orrát és lenézni a korabeli fickókat, mint korábban :D

Kicsit olvasgasd gyakrabban az itteni kérdéseket, válaszokat: ha egy nő "eszelős", "mindent elsöprő" szexről beszél, akkor 99%, hogy azt egy pocakos, apja korabeli fószerral éli/élte át.

2018. nov. 24. 22:13
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

Tudnék neked másolni mindent elsöprő szerelmet és szexélményeket, de akkor meg az lenne a baj :D mivel idősbb nő fiatalabb férfi felállásról szól éppen.

Semmi köze a kornak az elsöprő érzelmekhez.

2018. nov. 24. 22:22
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
Engem legutóbb egy nálam 2 hónappal és néhány nappal fiatalabb pasi vett le a lábamról, egyszerűen csak olyan ember, amilyen számomra pont megfelelő. Sok a hasonló vonásunk, de nem vagyunk egymás klónjai, hihetetlenül erősen tud inspirálni, amit még senkinél nem tapasztaltam korábban. Egy probléma van, hogy foglalt, úgyhogy hagyom is, de ezt leszámítva pont ilyet kerestem mindig, mint ő, pechemre nem volt szabad, amikor megismertem.
2018. nov. 25. 00:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Na, a pàrom pont nem pocakos :)

De hidd el 68%-os, hogy Te is fogsz baràtnőt talàlni, nem minden nő az idősebbekre bukik.

Engem, vagyis a korom nem szàmítson (34), talàlsz Te huszonéves leànyzót, csak kérlek ne sajnáld magad, mert akkor sztornó az egész.

2018. nov. 25. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!