Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Nektek is elegetek van a telhetetlen, de csak hitelt vagy a nagy semmit felmutatni tudó magyar nőkből?
Van saját házam, autóm, megtakarításom, de mióta vége lett volt párommal(7 hónapja)csakis olyan nőkkel randiztam, ismerkedtem meg akik:
-több milliós diákhitelt halmoztak fel, aminek nagy részét fogyasztási cikkekre használtak fel
-több százezres, de esetenként milliós nagyságú áruhitelt halmoztak fel, mert kell az iphone, kell a nagytévé, kell a 300 ezres laptop mert csak azon lehet messengerezni vagy kényszeresen vásárolnak ruhákat, kiegészítőket
-szüleikkel laknak
-irreálisan magas életszínvonalt képzelnek el maguknak, úgy, hogy 25-35 éves korukra 100 000 forint megtakarításuk sincs
-eszetlenül költekeznek amint pénzhez jutnak, semmiféle előrelátásuk nincs, úgy vannak vele, hogy majd a herceg fehér lovon úgyis mindent megad nekik, minek gyűjteni, befektetni...
Lehet én vagyok a hülye, hogy ez számít, de én képtelen vagyok ilyen nőkkel bármit is elképzelni. Tudom, eleve nem erősség ebben az országban a pénzügyi tudatosság és önfegyelem, de ez még nem is lenne akkora baj, ha nem társulna irreális, a férfiak felé irányuló elvárásokhoz.
Annak is tudatában vagyok, hogy vannak olyan nők, akik nem ilyenek, de azt nyugodtan elismerhetjük, hogy a nagyon nagy többség ilyen, illetve akik nem ilyenek, azok nagyon hamar elkelnek.
Másnak is elvette a kedvét ez, az ismerkedéstől és a párkapcsolatoktól?
Nőként is elegem van az ilyen nőkből. Pont azért, mert hasonló mentalitást szül a létezésük. Randiztál 3 csajjal akik ilyenek voltak, akkor nyilván az összes nő ilyen. Bár erről én azt gondolom, hogy kereslet-kínálat. Ha te azzal nyitod az ismerkedést, hogy milyen egzisztenciád van, és ezt tartod a legfontosabbnak akkor természetesen ilyen nőket fogsz vonzani.
Az a szomorú, hogy azokat a nőket akik szintén saját egzisztenciával rendelkeznek ugyan ilyen anyagias szar szövegekkel akarnak felszedni sokan. Aztán én vagyok a bunkó ha átváltok lenéző üzemmódba és közlöm vele, hogy kicsit sem érdekel milyen kocsija vagy mennyi pénze van.
Sajnos az általad leírt jelenség a férfiak körében is jelen van. Én ezt egyszerűen csak unintelligenciával azonosítom, mint nők esetében. Egyik hiteléből fizeti vissza a másikat mert neki új telefon kellett, elkezdett gyűjtögetni házra de inkább vett egy új BMW-t az egyébként tökéletesen működő autója helyett. Szóval vannak ilyen emberek. De ez még mindig csak a társadalom kis része. Ha a te környezetedben csak ilyenekkel találkozol, akkor te vagy rossz helyen. Hasonló hasonlót vonz, hülyének hülye a párja.
Szerintem senki sem tehet arró,hogy gazdag, vagy szegény családba születik. Sok lecsúszott szülő kényszeríti a gyereket arra,hogy hamar àlljon be a sorba, és dolgozzon amint felnő,illetve vegyen fel hitelt.Szintén igaz az is,hogy akinek a szülei olyan szegènyek,(és igen lehetnek azért azok,mert totàl hülyék,de a gyerek erről sem tehet)hogy nem tudják fizetni még csak a lakhatást vagy akár csak az étkezést sem az egyetemen,akkor ott a diákhitel,mert baromi nehéz munka mellett nappalin tanulni,mert teljes embert kívàn.Sok más oka is lehet a hitelnek és a pénztelenségnek ez csak 2 példa volt, és az a legrosszabb hogy minden folytatólagosan következik a másikból.Ha nem diplomás csalàdba születik valaki, akkor a szegényebb család statisztikailag kisebb az esèlye annak,hogy az illető értelmisègivè váljon.És egy érettsègis/szakmunkás nincs túlfizetve.Sokan attól még nagyon értelmes,intelligens emberek.Azt se hagyjuk ki,hogy van aki tènyleg imádja a szakmáját, pl.hogy eladó vagy mondhatnék akármit,de keres vele amennyit keres.Azt is tegyük hozzá,hogy külföldön magasabb színvonalon élnek a szakmunkások,szakemberek,vendéglátósok,eladók, és nem az emberekkel van a baj,hogy az adott nem túl jövedelmező munkàt végzi,hanem nincsen a munka megfizetve.
Szóval,ha nincs egy “mecènásod” aki fizeti a tanulmànyaid,addig ad lakást a segged alá,ès minden lehetősèget behabzsolsz,amit valakinek meg kellett teremtenie aki nem te vagy,hanem a szüleid,így aztàn könnyű villogni a kocsiddal ès a megtakarításoddal.
Tanulni mindenki tud.Beseggelni a tananyagot mindenki tudja,ezt is te érted el az igaz,és valószínűleg,ebből lett jó munkád,ami hozta a jó fizetést is, és az összes többi vagyontárgyat.De valljuk be, mindenki más esélyekkel indul.
Vannak aranyásó proli lányok,a saját környezetemben is látom.De a kérdésed önmagàban,hazug és provokatív.Rengeteg tisztességes lány van aki nincs tele pènzzel.Ugyan így rengeteg ilyen srác is van. Biztos annyi a világ akikkel te randiztàl már.A pènztárca alapjàn elítèlni valakit,pedig nem vall túl jó szemèlyes értèkrendre.
És mégis mennyi nő rendelkezik saját egzisztenciával?
Egzisztenciája van az olyan nőnek, aki tehetős családba született, lehúzta a volt férjét, vagy luxusprostiként dolgozott. Igen, ezeknek van - almás telefonnal az élen minden.
De hány nő rakott össze fáradságos munkával önerőből pl. egy vidéki 2 szobás lakásra pénzt? Nagyon-nagyon kevés. Én azt látom, hogy még a tisztessegesebb nők többsége is inkább férjhez megy, és úgy boldogul, mert egyedül képtelen rá.
Nagy igazság: a nőnek a férfi a legegyszerűbb pénzkereseti forrás.
Miért randiztál velük?
Azt csak vágod, hogy azt, hogy kiválasztasz valakit, udvarolsz nekik, végül randizol, azt te csinálod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!