Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik pasi, már elmúlt 20-22 éves, és még sosem volt nővel, miért nem megy fizetős lányhoz?
Egyik ismerősöm 24 évesen végül elment, aztán pár hónappal később lett normális kapcsolata. Utána meg azon viccelődtünk társaságban, hogy az egyik haverunknak születésnapja lesz, úgyhogy neki is összedobhatnánk a pénzt egy ilyenre, annak a valakinek meg az volt a válasza, hogy ő aztán ilyesmibe tuti nem száll be...
Amúgy alkalmi kapcsolatokat ingyen is simán lehet találni, ha keres az ember pl. interneten, de onnantól kezdve meg már a komoly sem sokkal nagyobb ugrás.
Lehet nem leszek népszerű a válaszommal, de egye fene.
Olyan törvény kéne ide, mint Svédországban miven a nő teste nem egy tárgy és nem egy eszköz. Inkább a nemi egyenlőségre kéne törekedni, mivel ez az egyenlőtlen állapot mindkét nemre ártalmas és felosztlatni az olyan patriarchális elemeket, mint nőt felszedni, hódítani és a férfiaknak kell kezdeményezni, felmutatni valamit féle mítoszokat, amik újra termelik a nemi egyenlőtlenségeket.
Én se vagyok valami sikeres a nőknél mimdig azoknak tetszem, akik nekem nem, de nincs gusztusom azért, hogy egy amúgyis kiszolgáltatott nőt a céljaim elérésére használjam. Ezt az egész szüzesség témát se kéne egekig magasztalni! Mindenkinek a magán ügye az, hogy mikor esik át az első szexen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!