Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők "hódítsanak meg" kijelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők "hódítsanak meg" kijelentése csak kamu porhintés?

Figyelt kérdés

Az szerintem nem meghódítás,ha már számunkra vonzó egyénnek megengedjük a közeledést.

Az ilyen jellegű válaszokból én ezt szűröm le,ha nem tetszel a lánynak ne írj,ne közeledj,ne próbálkozz.Utána pedig folyamatosan megy a panaszkodás a lányok részéről,hogy mennyire anyámasszony katonák a mai férfiak.

2018. dec. 5. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
7%
Mai fiatalok?? A 70-es években én is azt mondtam, kellek a nőnek akkor kezdeményezzen. Életemben nem hivtam randira egy nőt sem. Még is voltak barátnőim, lett mondhatni életre szóló párom. Egy nőnek kell a férfi, akkor mindent megtesz, hogy az övé legyen.
2018. dec. 5. 16:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem meghódítás? Hát attól, hogy valaki tetszik, még nem akarok vele járni. Csak akkor ha kiderül, hogy olyan ember akire vágyok. És ha érzem rajta hogy odavan értem. Gondolom, ezt hívják egyes nők meghódításnak. Mert ilyenkor a férfi kinyilvánítja a nő iránti vágyát és eltökéltségét, illetve bizonyos jellembeli tulajdonságai is megmutatkoznak. Én nem használom ezt a kifejezést, de csak tetszés alapján nem kellene senki, ha pedig nem tetszik, akkor még úgyse.

Jó tipp: a nem nemet jelent. Ha nem utasítanak el, lehet próbálkozni, aztán majd eldől, sikerült-e meghódítanod. De az sem baj ha olyan nőt találsz akit nem meghódítani kell hanem egyszerűen csak megismerkedtek és kiderül hogy összeillő pár vagytok.

2018. dec. 5. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!