Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kövér srácként volna esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér srácként volna esélyem a nőknél?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok és 130kg.

2018. dec. 5. 15:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Naaaa azért van különbség a pocakos pasik és az elhízottak között. Más az ha egy mackós pasit ölelsz ami amúgy nekem is bejön és más az amikor tömény hájat ölelsz az már nem jön be. Nekem a 90-95kg max ami bejön. Efölött teljesen kizárt és igen ez sem mindegy hogy 185cm vagy 165cm. Nem szeretem a tokás pasikat főleg ha a melle is nagyobb az enyémnél nem mellesleg nincs annál kiábrándítóbb mikor orálnál a hasa az arcodra lóg.
2018. dec. 5. 16:37
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

Én is ismerek 120 kg körüli palit (tőled talán 10-12 évvel idősebb mondjuk) és van barátnője, sőt mondhatni sosincs úgy, hogy ne akadna neki valaki. A mostani barátnője is szép, vékony hölgy. Hogy mi a titok? Baromi jófej személyisége van, intelligens, sok mindenhez ért, sokat lehet mellette nevetni. Bár azt hozzá kell tegyem, hiába kövér, arcra egyáltalán nem csúnya, tehát ez is dob az ügyön.

Ha neked naturálisan nincs nagyon megkapó személyiséged (erőltetve nem fog működni), akkor szerintem egyszerűbb lenne lefogyni, az egészséged érdekében is.

Ezt az ismerőst csak azért hoztam fel példának, hogy lásd, nem lehetetlen a dolog.

2018. dec. 5. 17:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Miért áltatjátok? Egy egészséges férfi mellett is kockázatos hosszú távon tervezni, nem hogy egy olyan mellett, aki a cipőjét se tudja bekötni.
2018. dec. 5. 17:40
 14/17 Rockarc ***** válasza:

Esely mindig van, csak neked sok 0 lesz a tizedesvesszo utan is. Tobb milliard no van a bolygon, szoval mindig lesz meg egy olyan, akirol nem tudod, hogy osszejonne-e veled vagy sem. Meg ha a nok 99%-a elsore elutasit, a maradek 1% is boven eleg meritesi keret. Akkor majd jon a kovetkezo es kovetkezo bananhej, amin el lehet csuszni tarskereses kozben, kar 1 dolgot kiragadni, a nok sem sablonnal mernek, hogy megfeleltel-e vagy sem.

A fogyas sem fog feltetlenul latvanyos javulast okozni, de elso az egeszseg, minden mas csak utana johet.

2018. dec. 5. 19:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a kérdésem, h mit teszel meg azért h lefogyjál?
2018. dec. 5. 20:14
 16/17 anonim ***** válasza:
38%
Ilyen hájasan, esélytelen.
2018. dec. 5. 21:54
 17/17 anonim ***** válasza:
66%
Egy 100 130kilos csajnál van esélyed!
2018. dec. 6. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!