Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnél esélytelen egy olyan férfi, akinek 30 évesen nincs jogsija?
Mindenkinek egyéni preferenciái vannak. Ha mindent figyelembe veszel és kötelező érvényűnek tekintesz, amit valaha hallottál vagy olvastál egy nőtől, akkor persze hogy az egész soknak és egy teljesíthetetlen elváráshalmaznak tűnik.
Azt csináld, ami neked fontos. Ha szeretnél jogosítványt, szerezd meg. Ha nincs rá szükséged és nem érdekel a vezetés, akkor nem lesz jogsid és kész.
Akinek ez fontos, azzal nincs dolgod. De ha ennyire akadálynak érzed a párkeresésben, akkor csináld meg és kész.
Inkább az ilyen nulla IQ-d miatt nem lesz soha nőd.
"Minden nőnél", komolyan!? A szüleid ezt tanították neked? Vagy te alapból vagy ilyen h..lye?
Párom 34 éves, nincs jogsija, nekem van 28 éves nő létemre, mégis 6 éve együtt vagyok párommal.. Jé, hogy lehet. :D És nincs autónk.
A jogosítványról úgy gondolom, hogy elengedhetetlen az életben, ha az ember bármit csinálni akar, legfőképp munka terén.
Nőként nagyon sokat szenvedtem a jogsiszerzéssel.
Mindegyik oktatóm arra ment, hogy lelkileg kisajtoljon, és minél több, és több pénzt tépjen le rólam.
A harmadik oktatóm volt az első, aki tanított is, nem csak a városon kívül róttuk az értelmetlen köröket, hanem a forgalomban mentünk, gyakoroltunk. Az idegelést persze ő is csinálta, nem tudtam úgy órára menni, hogy mindennek meg az ellenkezőjének el ne hordott volna.
Nekem ehhez nagy kitartás kellett, mert vezetni szeretek, de játszmázni rühellek.
Ezért ha valakinek férfi létére nincs jogsija, úgy, hogy meglett volna rá az anyagi lehetősége (értsd, van egy állása, abból össze lehet rakni) akkor úgy gondolom, hogy az illető kevésbé volt férfi az életben, mint én a sajátomban. Egy ilyen ember nekem mire is kellene?
Szóval szó se lehet arról, hogy egy férfinak ne legyen jogsija.
Tudom, hogy ezzel szembemegyek a többség véleményével, szóval jöhet a lepontozás. :D :D :D
26-os:
Egy jogsi megléte jelképezi számodra a férfiasságot?
28: Nem csak a vezetni tudásból áll nekem a férfiasság.
De a jó vezetési stílus, és a kitartás, ami sokszor kell a jogsiszerzéshez, szerintem férfias dolgok.
Szóval igen, ezek képezik a férfiasság _egy részét_.
Emellett vannak még más dolgok is, amitől szerintem férfias valaki, de a kérdés nem erre vonatkozott.
Esetemben egyáltalán nem arról van szó, hogy vitetni szeretném magam, és derogál a villamos...
Én ugyanis szeretek néha akciófilmet nézni, szeretem, ahogy a főhős keresztülhajt mindenen egy nagyon gyors autóval, lőnek rá hátulról, és közben csak az ügyességén múlik az élete. Ugyanakkor én is szeretek vezetni, nem okoz gondot előzni az autópályán, nem okoz gondot egyben menni több száz km-t. Gondolom, aki nem szeret vezetni, annak ez semmit se jelent. Úgyhogy ez ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!