Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nőnél esélytelen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnél esélytelen egy olyan férfi, akinek 30 évesen nincs jogsija?

Figyelt kérdés

2018. dec. 4. 08:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
76%

Élettàrsamnak munkàba a busz egy forintba nem kerülne, mégis kocsival jàr, pedig a benzint nem fizetik.

Elég nagy vállalatról van szó, kb 3500 ember dolgozik ott, plusz a külsősök, de rengetegen kocsival jàrnak.Nem kell a buszra vàrni, hamarabb meg tud pattani, van olyan, hogy csak làtom, àll be kocsival, de még csak 22:03 van.Elvileg 10-kor lehetne kicsekkolni.Ha a buszra vàrna, kb 22:40-kor érne haza.Rohadtul nem mindegy.

2018. dec. 4. 10:04
 12/29 anonim ***** válasza:
68%
Esély az a van, mint ahogy nekem is hogy űrhajós legyek! A kérdés csak az hogy mennyi ? 😃
2018. dec. 4. 10:06
 13/29 anonim ***** válasza:
82%

De Kérdező, az autó a te kényelmedet is szolgàlnà, a kocsi nem csak baràtnőt talàlni van, hanem a sima hétköznapokon is jól jön.

Nem is akarsz vezetni?

2018. dec. 4. 10:15
 14/29 anonim ***** válasza:
41%
De, biztos sokaknak ez nem számít. De ha én 22 évesen meg tudtam csinálni a jogsimat, pedig nem vagyok az nagy tehetség és összegyújtöttem rá a kis pénzem, akkor egy felnőtt dolgozó ferfiben is legyen annyi késztetés, hogy megcsinálja. Nem azért, hogy virítson valami bömbivel, hanem mert ez hosszútávon fontos tulajdonságokra utal a szemembem. Aki ennyit nem tud megcsinálni,arra hogyan számítsak egy komoly kapcsolatban, esetleg a későbbiekben a családalapításnál?
2018. dec. 4. 10:41
 15/29 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom mit kell ezen ennyit problémázni. Ez nem olyan mint a kinézeted, hogy van akinek vagy tetszel, vagy nem. Ez csak rajtad áll, könyörgöm 30 éves vagy. Ha ez neked ennyire számít, emiatt érzed magad rosszul mert nincs jogsid akkor miért nem csinálod meg? Miért nem csináltad meg az elmúlt 12 évben?

Ha én meg tudtam 3 éve 18 évesen akkor te is képes vagy rá... Elhatározás kérdése az egész.

2018. dec. 4. 12:36
 16/29 A kérdező kommentje:
Engem nem is érdekelne annyira, csak a nők semmibe veszik a jogsi nélküli férfiakat. Annyi mindenben kell nekik megfelelni, hogy döbbenet.
2018. dec. 4. 12:42
 17/29 anonim ***** válasza:
27%

Talán a kényelem miatt vagy amiatt mert ebben is versenybe tudnak szállni egymás között (fiatalabb korosztály).

Kicsit kényelmesebb mint vonatozni, buszozni ha menni szeretnétek valahova. Viszont egy korodbeli nő nem apellálhat mindig egy pasira, vagyis már tett érte, vett magának autót ha ez annyira számít neki. Csak a nők miatt tényleg hülyeség volna jogsit csinálj, autót vegyél.

2018. dec. 4. 12:47
 18/29 A kérdező kommentje:
Pedig kénytelen leszek miattuk, különben senki nem fog összejönni velem.
2018. dec. 4. 12:52
 19/29 anonim ***** válasza:
82%
Ha van rá pénzed akkor nincs is semmi gond, főleg ha veszel egy jobb autót is.
2018. dec. 4. 12:54
 20/29 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

Mi Budapesten éltünk, felesleges volt az autó. Azóta elköltöztünk, családot alapítottunk, kocsi is van, mert szükségünk van rá.

2018. dec. 4. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!