Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnél esélytelen egy olyan férfi, akinek 30 évesen nincs jogsija?
Élettàrsamnak munkàba a busz egy forintba nem kerülne, mégis kocsival jàr, pedig a benzint nem fizetik.
Elég nagy vállalatról van szó, kb 3500 ember dolgozik ott, plusz a külsősök, de rengetegen kocsival jàrnak.Nem kell a buszra vàrni, hamarabb meg tud pattani, van olyan, hogy csak làtom, àll be kocsival, de még csak 22:03 van.Elvileg 10-kor lehetne kicsekkolni.Ha a buszra vàrna, kb 22:40-kor érne haza.Rohadtul nem mindegy.
De Kérdező, az autó a te kényelmedet is szolgàlnà, a kocsi nem csak baràtnőt talàlni van, hanem a sima hétköznapokon is jól jön.
Nem is akarsz vezetni?
Nem tudom mit kell ezen ennyit problémázni. Ez nem olyan mint a kinézeted, hogy van akinek vagy tetszel, vagy nem. Ez csak rajtad áll, könyörgöm 30 éves vagy. Ha ez neked ennyire számít, emiatt érzed magad rosszul mert nincs jogsid akkor miért nem csinálod meg? Miért nem csináltad meg az elmúlt 12 évben?
Ha én meg tudtam 3 éve 18 évesen akkor te is képes vagy rá... Elhatározás kérdése az egész.
Talán a kényelem miatt vagy amiatt mert ebben is versenybe tudnak szállni egymás között (fiatalabb korosztály).
Kicsit kényelmesebb mint vonatozni, buszozni ha menni szeretnétek valahova. Viszont egy korodbeli nő nem apellálhat mindig egy pasira, vagyis már tett érte, vett magának autót ha ez annyira számít neki. Csak a nők miatt tényleg hülyeség volna jogsit csinálj, autót vegyél.
Nem.
Mi Budapesten éltünk, felesleges volt az autó. Azóta elköltöztünk, családot alapítottunk, kocsi is van, mert szükségünk van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!