Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy mit akar a lány, nő?
Honnan tudjam értelmezni, hogy mit akar a nő, mikor jelekkel kommunikál, tehát, ő azt szeretné, hogy a férfi csak úgy érezze meg azt, hogy mit akar és váljon szavak nélkül egyértelművé a férfi számára, hogy mit kell tennie.
Ez sajnos ebben a rohanó világban nem mindig sikerül nekünk férfiaknak.
Hogyan tudnám fejleszteni ezt a képességet?
@4: Ezek szerint én értettem félre. Azt hittem, hogy a kérdező ismerkedni akar, csak nem tudja értelmezni a kiszemeltje jelzéseit.
Ha a párodról van szó, akkor nincs mese: beszélni kell. Leültetni egy nyugodt helyen és megkérdezni, hogy hol és mi a gond és megértetni vele, hogy úgy képtelenség megoldani egy problémát, hogy nem beszélitek meg, hogy mivel van gond. Ha megvan a gond, keresni kell egy olyan megoldást, ami mindkettőtöknek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!