Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus meddig fokozza a nyomást a férfiakon?
Tudom, a kérdés összetett és bonyolult. Amit látok az az, hogy szinte az összes frontom, világméretekben lehengerlő támadás indult a férfiak ellen. A média az összes felületen ontja a híreket az erőszakos férfiakról, naponta minimum egy weboldal születik a nők jogait védve.
Az erőszak az erőszak, a bűnösnek felelnie kell érte, ezzel semmi gond sincs. Viszont most már az egész hadjárat átesett a ló túlsó oldalára, mert ennek a levét mára leginkább a normális értékrenddel, normális gondolkodással bíró férfiak isszák meg.
Mert mit lát a mai nő? A médiából azt, hogy a férfiak erőszakosak, lusták, nem akarnak családot, félrejárnak, uralkodnak a nők felett. Ezt tetézendő, a férfiak kezéből kikerült minden olyan eszköz, ami egy férfi-nő kapcsolathoz elengedhetetlen. A férfiak elkezdtek nőiesedni, mivel a nők a kapott jogokkal a férfiak fölé kerekedtek. Nem látok olyan weboldalakat, ahol az lenne a téma, hogy egy nő hogyan csábítson el egy férfit. Viszont több 100 olyan van, hogy hogyan ismerkedj nőkkel, hogyan viselkedj, mit kérdezz stb.
Érdekes, hogy pl. a szegregáció, a rasszizmus tiltott ördögi dolog a társadalomban, a feminizmus és a köré épült rendszer pedig vállveregetést kap.
Ha én azt mondanám, hogy nem szeretnék kisebbségi család mellett élni, akkor egyből jön a rasszista kártya, de ha egy nő nyíltan férfiellenes, az még kitüntetést is kap.
A meglátásom szerint ha ez a tendencia folytatódik, óriási bajba kerül ez az egész rendszer, a fiatalság meg ilyen eszmékkel irányítva csak az egoista fogyasztói társadalmat erősíti. Természetesen a profit érdekében.
Nem lehetne elválasztani a lisztet a korpától? Én megértem hogy vannak problémák, vannak sértett nők, akik világ életükbe minden percben hangoztatni fogják hogy mennyire gyűlölik a férfiakat. Viszont ezektől a szélsőségektől nem lehetne elhatárolódni maguknak az értelmes, egészséges nőknek? Rengeteget ártanak a férfitársadalom számára is.
Nem hagyom hogy engem egy férfi vezessen iranyitson stb
Nem rendelem magam a férfi alá
Nem leszek a kiszolgáló szemelyezte sem vagy a kiskutyája
"Szerinted mivel nyomom el sajat magam? Vagy mik azok az egyes kovetkezmenyek?"
Az alapból nem nőutáló férfiak is be fognak sokallni előbb-utóbb.Nem fognak férfiasan viselkedni,mert fölöslegesnek érzik magukat.Nem kívánják a testi-lelki kapcsolatot,nem lesznek gyengédek,komprumisszumkészek,mert tartani fognak tőled.Esetleg még azt is hihetik tévesen,hogy nincs is szükséged gyengédségre..Mert "tutyimutyik" és "nem tudnak küzdeni egy nőért" lehet majd mutogatni rájuk.És akkor "győzött" a feminizmus...
Ok,ezt írod:
"Tudod ezzel az a baj, hogy mint mar elottem is irtak egy egeszseges enkeppel, onbizalommal stbstb. rendelkezo ferfit nem hat meg a feminizmus. Az ismerosi koromben is a ferfiak csak felszinesen tudnak rola, kb annyira, hogy regen mi volt, ok nem erzik ugy, hogy ezzel akarmi problema lenne."
Akkor "zsák a foltját" alapon maradjunk annyiban,hogy a feminizmus sérült nők üzenete sérült férfiaknak.
“Akkor "zsák a foltját" alapon maradjunk annyiban,hogy a feminizmus sérült nők üzenete sérült férfiaknak.”
Ez megint ugy hulyeseg ahogy van, mivel en is feministanak tartom magam, megse vagyok “serult no”. Sot a zsak a foltjat megjegyzes se allja is meg a helyet. Szoval akkor meg mindig ott tartunk, hogy mi a karos a feminizmusban? Es most felejtsuk el azokat a noket akik mar azert is sikitoznak ha egy ferfi a buszon szetteszi a labat mert az nem feminizmus csak szimplan idiota. Szoval mi az ami ferfiakra nezve hatranyt jelent?
A butaság egyenesen pedigree a feminizmusban. Sok férfi ismerősöd csak felszínesen hallott a feminizmusról? Adjanak hálát az Istennek.
Nekem a feminizmus a házasságomat tette tönkre. Nem, nem voltam elnyomó szexista erőszakos férfi. A családomnak éltem, mondhatni én adtam az energiát, beletettem a maszkulint. Majd a feleségem elkezdett ilyen agyhalott cikkeket olvasni, teljesen kifordult magából. Csak ő, csak a teste, az egészsége, a pihenése, a karrier.
A munkáim mellett én sem jártam már edzeni, mert képtelenség lett volna belepréselni a napomba. Viszont a modern nőnek ez is jár. Vitte a ház felét, ami kb. 90%-ban az enyém volt. Vitte a gyereket, vitte a fiatalságom, vitte az életem. Mert ő modern, és őt nem nyomhatja el egy férfi.
A szex az egyik napról a másikra megszűnt.
Mi maradt nekem mint férfinek? A keserűség hölgyeim, a KESERŰSÉG! Ha már érdekel mit tud művelni ez az Isten átka agymosás, hát azt, hogy elveszítettem a családom.
A környezetemben senki sem értette mi történt, nincs káros szenvedélyem, sosem jártam félre, mindenben partner voltam. Ennyi. Nem szól ez semmi egyébről, csak a pusztításról, az uszításról. Belenéztem 1-2 feminista videójába, tömény agymosás, ugyanazt a propagandát fújják. Hol nem egyenlőek már a nők? Miben vannak kirekesztve? Hol van az a rengeteg erőszak? Fújni könnyű a propagandát! Aztán összeáll 10-20 bántalmazott nő, és beindul a szajkózás: engem is vernek, engem is...jééé engem is. Ebből mindenki arra következtet hogy brutális méreteket ölt a családon belüli erőszak. Ha kérek egy pohár vizet, az már annak számít? Azt hazudják, hogy minden 3. férfi erőszakoskodó! Jééééézusom! Mi ez ha nem szándékos uszítás? Könyörgöm! Nekem erre a hazugság hadjáratra ment rá a családom, az életem.
Akit meg érdekel a valós családon belüli erőszak nagysága, az meg informálódjon objektívan. Elegem van abból is, hogy minden fórumon ott csüng 8-10 aktivista, akik egymást támogatva osszák az észt kínjukba! Nekem van jogom elküldeni őket meleg éghajlatra.
Sőt, takarodjanak a férfiak közeléből is, éljék csak a beteges életüket, és utódok nélkül pusztuljanak ki.
Az ember társaslény. Vannak kötelességeik a férfiaknak is és a nőknek is. Ez van. Akit sért a "kötelesség" szó, az maradjon meg a kis világába. Én is teljesítettem a kötelességemet, nem a szórakozásaimnak éltem!
Sajnálom, hogy tönkre ment a házasságod, de én azért meghallgatnám a másik felet is. Mert ez így ugyanolyan egyoldalú sirám volt, mint amikor egy alacsony pasi biztos benne, hogy csak a magassága miatt utasítja el minden nő (az is aki később ugyanolyan magas pasival jön össze) vagy akinek nincs autója azt hiszi, párkeresésnél csak ez számít. A házasságban közös vagyon van, ha nem örökölted vagy nem az örökségedet tetted bele, akkor nem a tiéd a ház 90%-ban. Gondolom, nem te szülted a gyerekeket, nem te voltál otthon velük stb. Szerintem csak fellázadt a házi rabszolgád és egyre több dolgot megkövetelt magának,végül dobbantott és most fel vagy háborodva.
A válás ritkán zajlik le simán és mindenkiből a legrosszabbat hozza ki. De értelmes embert nem lehet agymosni. Ha otthagyott, ez azért történt, mert már nem szeretett, elege volt belőled, nem azért, mert feminista. És ez neked fájhat, de attól még ez így is marad. Jöhet még majd olyan férfi az életébe, aki mellett úgy érzi, érdemes ott maradni. Ahogyan neked is jöhetne olyan nő, de az itteni tobzódásod sajnos arra mutat, hogy egy karakán egyedülálló nő nem fog megmaradni melletted. A nem működő házasságnak nem a feminizmus az oka. Ha egy nő nem érzi magát jól egy kapcsolatban, lehet rákeres ilyen videókra, de kétlem, hogy ilyennel foglalkozna ha szereti a férjét és jól érzi magát az életében. És kétlem, hogy ilyen videók miatt válna el. A sikertelen házasságodat ne kend rá egy alapvetően fontos politikai és társadalmi mozgalomra, mert rohadtul nincs köze hozzátok.
Nem gondolod, hogy volt rengeteg dolog, amit rosszul csináltál/csináltatok, és emiatt hagyott el a nő? Normális embert nem lehet pár videóval meggyőzni semmiről. (Ha meg nem normális, ugye jön, hogy te választottad...)
Én 10 éves korom óta feminista vagyok (csak akkor még nem tudtam, mi ez), és 20 év alatt sem sikerült megutáltatni velem a férfiakat. Igaz, nem is nagyon emlékszem, hogy próbálta volna valaki mondani, hogy de rosszak a pasik; a saját apám az, aki miatt gyűlölhetném az összes férfit.
(Mondjuk ez az oldal, és az itteni incelek elég erősen dolgoznak azon, hogy egyre több férfiből nézzem ki inkább a rosszat, mint a jót.)
Az a lényeg, hogy milyen ember vagy. De mondjuk, aki "beleteszi a maszkulint/feminint", azzal nem is foglalkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!