Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerhetnék meg olyan nőt aki viszonylag korán
szeretne gyereket?
Figyelt kérdés
Nekem minden vágyam az hogy fiatalon legyen gyerekem, nem tudom, hogy mi ennek az oka. Ha minden körülmény megvan ahhoz, hogy gyereket vállalhassak akkor én nem várnék tovább. Legnagyobb gond, az hogy szerintem nagyon kevés az esély arra hogy akit megismerek ő is fiatalon akarjon anyuka lenni.
Én most 21 éves vagyok, és nagyon örülnék annak, ha már 25 éves koromra apuka lennék. Annyira aranyosak a kisbabák:)
Foleg videken, max erettsegivel rendelkezo, lehetoleg tavol allo szemu noket kell keres, dohanyboltban akar, cbas felmosos lanyokat...ilyeneket.
2018. nov. 29. 20:49
2/12 anonim válasza:
A VIII. kerület belső bugyraiban... (Mondjuk ne csodálkozz, ha azon a környéken kinézel egy 20 éves lányt, aztán kiderül, hogy már 3 gyereke van...) :)
2018. nov. 29. 20:54
3/12 A kérdező kommentje:
:D
Nyilván nem ilyenekre gondoltam!
Nem vagyok cigi!:D
2018. nov. 29. 20:56
4/12 anonim válasza:
A húgom ruházati eladói szakmát tanult és a volt osztálytársai felének már van gyereke. Most kb 24-25 évesek.
Vidék, 80 ezres város
2018. nov. 29. 20:57
5/12 anonim válasza:
Most ez nem csak gúny, de valóban a tanulatlan réteg közt kell keresgélned, mert aki tanul, annak sajnos kitolódik a gyerekvállalás. Fősuli alatt én se mertem volna bevállalni babát, bár én már munka mellett csináltam a főiskolát levelezőn. Mai napig úgy gondolom, hogy jó döntés volt várni a gyerekvállalással olyan szempontból, hogy volt 2,5 csodálatos évünk együtt, amikor semmi más dolgom nem volt, csak babázni. Olyan szempontból rossz, hogy kifutottam az időből és testvére már nem lesz. Ha egy nő elvégi a főiskolát, nyilván szeretne elhelyezkedni a szakmájában, főleg azért, hogy kapjon valamennyi gyedet is és ne a huszonpárezer Ft-os gyesből kelljen megélniük. Bár ez nem tudom, az utóbbi években hogyan változott. 5-6 éve még ahhoz, hogy gyedet kapjál, kellett ha jól emlékszem legalább 2 év munkaviszony. Mondjuk ha minden simán megy, akkor egy 25-26 éves nő már talán eljut idáig.
2018. nov. 29. 21:13
6/12 anonim válasza:
Pesten mindenki diplomás. Még az a sok hajléktalan is, a takarítók, a bolti eladók, a kőművesek, a gyári munkások. Mindenki. Itt vidéken meg tapsolunk annak, aki el tudja végezni az általánost, mert akkor 15 èvesen már potyogtathatunk. Az azért jó, mert sok kéz többet tud dolgozni, hamarabb felszáncsuk a főőődet, meg időbe kész a ganalyozás, oszt utána mehetünk pályinkázni a kocsmába. Így megyen ez itt vidéken. Van egy kis beltenyészet is, jól jön az új kan.
2018. nov. 29. 22:18
7/12 anonim válasza:
Hatos xD
Elég sok ilyen egyetemista vagy nem csak érettségivel rendelkező leányzó van. Hidd el, könnyebb dolgod van, egy olyan nőhöz képest, aki ugyanerre vágyik.
2018. nov. 29. 23:31
8/12 anonim válasza:
Inkább az a baj, hogy aki diplomás, az nem jár olyan társaságokba, közösségekbe, ahol nem diplomás emberekkel tudna ismerkedni (pláne fiatal nőkkel). Nyilván most nem különböző nyilvános helyeken ismeretlenül leszólításra gondolok, hanem hagyományos társaságon, közösségen keresztüli ismerkedésre.
Pl. a kérdező nem jár olyan helyekre, ahol fiatal óvónők, pincérnők, eladónők, stb. járnak szabadidejükben.
2018. nov. 29. 23:41
9/12 anonim válasza:
Vannak szép cigány lányok IS, legalább mindenhol jó barna , ott is.
Semmi bajom velük. ::))
2018. nov. 30. 15:31
10/12 A kérdező kommentje:
Az egy dolog hogy szép, de azért egy olyan lánnyal nem szívesen vállalnék gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!