Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerhetnék meg asperge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerhetnék meg aspergeres lányokat?

Figyelt kérdés

Mindenütt a "mai trendi" lányok vannak, és nehéz hozzám illőket találni, ehhez kérnék ötleteket.

Külön jó, ha már bevált, működő javaslatokat adtok.

2018. jún. 10. 13:33
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
39%
Ne haragudj de elég ostoba vagy ha szerinted egy mentális betegségben szenvedő ember megfelelő partner, nekem kicsit úgy jön le mintha vissza akarnál élni ezzel. Mint pszichiátrián kezelt ember számomra ez elég offenzív, semmit nem tudsz arról miket élnek meg ezek az emberek napi szinten, szerinted egy mentális betegség különleges, edgy?! Gondolod hogy "mi" annyira szeretünk szétgyógyszerezve lenni és folyamat orvosi felügyelet alatt? Szerinted nekünk olyan móka és kacagás egész nap azon agyalni na vajon mikor kéne felakasztanom magam? Ezt még a saját ember se tudja elfogadni magában, miből gondolod hogy amikor majd több órát át hisztérikusan görcsösen sír a "mentál beteg barátnőd" majd tudsz neki segíteni, megfelelő támaszt nyújtani neki és nem arra verni magad hogy jaj de menő lány utál mindent. Beszarok rajtad szégyelld magad, eleve ha magasabb intelligenciával rendelkező párt szeretnél találni ahhoz neked is olyan szinten kéne lenned.
2018. jún. 10. 14:40
 2/36 anonim ***** válasza:
82%
Ne keverjük azért már össze a szezont a fazonnal! Asperger nem ekvivalens egy mentális betegség Gel! Ez egy állapot, én is ilyen vagyok, fordítva vagyok bekötve. Majdnem mindig a műszaki dolgok körül forog az agyam, mindent azon keresztül látok, az átlag lányok általában menekül tőlem, függetlenül attól, hogy én is tudnék szeretetett adni. Bennem is megfordult már, hogy hasonlóan más gondolkodású ember a jöjjek össze,. Egyébként a kérdező még csak nem is említette, hogy neki mentális beteg barátnő kell. Szövegértés egyes! Lehet rám sok mindent mondani, de a tényeket általában jól kezelem.
2018. jún. 10. 16:13
 3/36 anonim ***** válasza:
68%
Van egyébként fórum az aspergereseknek, erre keress rá, kérdező. Az előző szuper pasi voltam. Igen, beképzelt vagyok, mert megéri annak lenni,. Beképzelt vagyok, de a rászorulónak segítek, és nem le ugatom, mint az egyes tette.
2018. jún. 10. 16:15
 4/36 anonim ***** válasza:
20%
Haver, szerintem olvass utána aztán szólalj meg igenis egy mentális betegség az asperger is és társul hozzá depresszió nyilván nem mindegyik aspergeres ugyan olyan. Szeretem a beképzelt embereket akiknek nincs mire :) puszi
2018. jún. 10. 16:19
 5/36 anonim ***** válasza:
47%
Mivan? Már bocs, de te vagy itt az ostoba. Az asperger nem egy mentális probléma, hanem egy BETEGSÉG, illetve fogyaték. És pont az jellemzi ezt a betegséget, hogy az aspergeres emberek gyakran melankolikusak, emiatt depressziósnak TŰNHETNEK, de valójában nem azok, hanem egyszerűen csak elvannak a saját kis világukban.
2018. jún. 10. 16:33
 6/36 anonim ***** válasza:
33%
Jolvan akkor rontsátok el emberek életét szerintem a ti baromságaitokkal mert nem elég különleges nektek egy "normális" ember, biztos sok jót hozzá fogtok járulni az állapotukhoz nyilván nem úgy kell bánni velük mint egy "egészséges emberrel" ti vagytok ostobák komolyan.
2018. jún. 10. 16:37
 7/36 anonim ***** válasza:
74%

Annyira gusztustalan, amikor pasik szánt szándékkal valamilyen betegséggel küzdő nőkkel akarnak kezdeni, mert azt hiszik, hogy azokat könnyebb idomítani. Mert ez nem arról szól, hogy te nem szereted a "tipikus hülye mai lányokat" hanem arról, hogy olyan nő kell, aki nem ugrál, hanem szépen behódol, még akkor is, ha nem ismered be még magadnak sem...

Ha valaki olyan jön össze egy beteg emberrel, aki a betegségén akar élősködni (mint ahogy te azon, hogy az aspergeresek maguknak valók és visszahúzódóak) az ront az illető állapotán.

Ha nem bírsz el egy egészséges nővel, akkor ne a beteg igya meg a levét.

(Még mielőtt jön a sok kötözködő: nem azt mondom, hogy akinek van valami mentális baja, az haljon meg egyedül, de ég és föld a különbség aközött, hogy az illetőt a problémái ellenére is szeretik, és aközött, hogy eleve azt szeretik benne, hogy problémáik vannak, és kiszolgáltatottabbak, mint az átlag.)

2018. jún. 10. 16:44
 8/36 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy én értettem félre, de nekem úgy jött le a kérdés, hogy a kérdező maga is Aspergeres, és ezért keres hozzá hasonló párt. Ha nem így van, akkor viszont tényleg baj van a hozzáállásával.

Amúgy sincs valami bevàlt módszer Aspergeres lányok felszedésére, mi is épp olyan sokfélék vagyunk, mint mások.

2018. jún. 11. 01:10
 9/36 A kérdező kommentje:

#1: ez nem betegség, hanem állapot, rendellenesség. 3 fő terület érintett, - a kapcsolatteremtés, társas érintkezés (iránti igény), kölcsönösség eltérő. - Rutinok, rituálék: ragaszkodás bizonyos szokásokhoz, tárgyakhoz. - Érzékelési eltérések (tapintás, fényérzékenység, hangokra érzékenység ("túlhallás"), stb).

Ehhez csapódhatnak járulékos dolgok, igen ilyen az extrém szorongás, befelé fordulás, depresszióra való hajlam...

Szóval akkor ki is az ostoba? :) Tudod, előbb a magadéban a gerendát... ;)

2018. jún. 11. 08:56
 10/36 A kérdező kommentje:

#3 egy webcímet tudnál írni?

#7 -- Benned szerintem valami komolyan eltörhetett... Miért feltételezel bárkiről is ilyesmit? :( Ha valaki feléd közeledik irl, akkor is ilyesmiket gondolsz a másikról? Rossz lehet...

Egyébként hivatalos diagnózisom van a legelismertebb helyről, magam is Asperger-szindrómás vagyok.

Azért keresek hasonló társat (lehet egyébként más "hasonló" is: ld. kulcsszavak), mert úgy gondolom az úgy jobban működhet.

Szóval - a Te nézőpontodból nézve - én is ugyanolyan "beteg" vagyok. :) (És még betegségtudatom sincs, gondolom akkor mindnyájunknak irány a gázkamra...)

2018. jún. 11. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!