Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerhetnék meg asperge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerhetnék meg aspergeres lányokat?

Figyelt kérdés

Mindenütt a "mai trendi" lányok vannak, és nehéz hozzám illőket találni, ehhez kérnék ötleteket.

Külön jó, ha már bevált, működő javaslatokat adtok.

2018. jún. 10. 13:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
39%
Én az vagyok. Írhatsz.
2018. dec. 21. 13:27
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
Szadán a Coop közértben :/
2019. jan. 16. 20:00
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ez tök nehéz kérdés, mert a lányokat máshogy diagnosztizálják. Pl.: lehet hogy én is autista vagyok(PTSD-m biztosan van) de ezt sem első sem második ránézésre nem mondod meg.

Ugyanis a lányok másképp működnek...

Említették korábban, hogy "az aspergeresek nem hazudnak" dehogyis nem! A lányok kutatások szerint motiváltabbak a közösségbe való beilleszkedésben, így maszkolják tüneteiket és próbálnak etikettet tanulni az elvegyülés érdekében - legtöbbször sikertelenül. Ugyanis borzasztóan hazudunk( szociális készség hiánya miatt), kibukik a lóláb ha sokáig tartózkodunk egy közösségben.

Tehát kérdésedre a válasz az, hogyha nem autista találkozókon/helyeken futtok össze akkor nem lehetsz biztos a lány diagnózisában. Jó hírem az, hogy többen vagytok (vagyunk?) mint azt a statisztika mutatja.

2019. jan. 24. 12:50
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ahogy az utolsó mondja. Ne várd, hogy a lány ugyanolyan legyen mint te csak mert Aspergeres. A lányok teljesen más tüneteik vannak.
2019. jan. 24. 17:17
 25/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#24-es: természetesen nem várom, hogy ugyanolyan legyen, sőt... De igazából nem is írtam ezt. Pusztán úgy gondolom, hogy a hasonlóság(!) lehet alapja egy párkapcsolatnak, vagy egy barátságnak.

Volt egy viszonylag hosszú, 3 éves kapcsolatom, ami az idő 90%-ban tudott remekül működni. Nem azért lett vége, mert a kedvesem is aspergeres volt, hanem egyéb "rárakódó" problémák miatt.

2019. jan. 25. 20:18
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pszichológusom mondta, hogy valószinű aspergers vagyok, plusz ADD . Szivesen ismerkedek.
2019. márc. 31. 18:32
 27/36 A kérdező kommentje:

Eddig nem jártam sikerrel személyesen - nem igazán találtam megfelelő helyet... Ami aspergereseknek van kiírva, mint lehetőség, ott inkább erősebben érintettek vannak (ld. autik).

Akár utolsó, akár más, aki erre jár és találva érzi magát... írjatok egy privát üzenetet!

2019. okt. 7. 19:07
 28/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogyan lettél diagnosztizálva? Hogyan jöttél rá? Amikor először hallottam az aspergerről, azóta gyanakszom magamra. Ha gondolod válaszolj privátban
2021. jan. 17. 15:50
 29/36 anonim válasza:
100%
Én speciel egy aspergeres lány vagyok, ezáltal van egy csomó aspergeres ismerősöm :D Egyébként ettől függetlenül társasági ember vagyok, tudok hazudni, rengeteg barátom van, és nincs problémám a kapcsolatteremtéssel. Azt viszont egyelőre nem tudom eldönteni, hogy demi-, vagy aszexuális vagyok, ez valószínű arra vezethető vissza, hogy kisebb az igényem a fizikai érintkezésre, mint másoknak. Azt tapasztaltam, hogy két aspergeres között sokkal nagyobb különbségek vannak, mint két NT között, mindenki máshogy furcsa :D És egyáltalán nem vagyunk könnyű esetek, magamból és a közelebbi aspereger barátimból kiindulva :D Szóval ha tényleg aspit keresel, ezzel inkább csak nehezíted a dolgod valamilyen szinten. Én pl. tisztában vagyok vele, hogy olyakor terhet jelentenek bizonyos tulajdonságaim/szokásaim/szenzitív érzékenységeim a környezetemnek, barátaimnak, egy kapcsolatban ezeket pedig szinte folyamatosan "el kell viselnie" a másiknak.
2021. febr. 5. 16:59
 30/36 anonim válasza:

Azt elfelejtettem mondani, hogy ha van kedved beszélgetni, esetleg más érintettnek, nyugodtan írjatok :D (a válaszidőm gyakran rendszertelen és összevissza, előre is bocsi)

Illetve nekem is volt már két hosszabb párkapcsolatom.

20/L

2021. febr. 5. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!