Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetnék meg aspergeres lányokat?
Mindenütt a "mai trendi" lányok vannak, és nehéz hozzám illőket találni, ehhez kérnék ötleteket.
Külön jó, ha már bevált, működő javaslatokat adtok.
#8: Jól sejtetted.
Sok dologban szerintem meg eltérőek vagyunk, vagytok... Ami benneteket is arra sarkallhat, hogy hasonlót keressetek. Illetve lehetnek tipikus "csatornák" (akár érintetteknek szóló klubok, csoportok), ahol hasonló beállítottságúakat lehet megismerni.
(A kérdést máshol már kiírtam, nem volt válasz, más kategóriát választottam, de ugyanazzal a szöveggel fennakadt a moderátoron. Ezért nem írtam le ITT lényeges dolgokat.)
#Agresszív válaszolók - akinek inge az menjen öltözködni
Mondanivalóm hangneme agresszív, mert sértve érzem magam a lekezelő szidalmazó hozzászólásoktól, ennek ellenére civilizáltan szeretném kifejezni a dolgot. Mélységesen fel vagyok háborodva és fel lettem azon dühödve, hogy olyan lett merészelve, hogy a szegény kérdező le lett hurrogva, csak azért, mert Aspergeres lányt keres. Tapasztalataim szerint meg merném kockáztatni, hogy egy Aspergeres lány megértőbb lehet az "átlag"-hoz képest, emellett egy aspergeresnek eszébe nem juthat célzott rosszindulatot kezdeményezni "csak mert megteheti", emellett egy aspergeresnek soha eszébe nem jutna hazudni, sőt ha bárki hazudik, akkor világvége lesz. Meglátásom és tapasztalataim szerint azok a legtoleránsabbak felénk, akik maguk is "fogyatékkal élnek". Személyes tapasztalat alapján kialakult véleményem, hogy az Aspergeresek logikusabban és következetesebben gondolkodna.
#Kérdező
Ha budapesti vagy, akkor ismerek olyan környezetet, ahol kifejezetten aspergeres lányok mozognak. Abban viszont egyáltalán nem tudok segíteni, hogy hogyan ismerd meg őket, mert valahogy egyáltalán nem vagyok képes sikeres barátkozási kommunikációs kezdeményezéseket indítványozni (pl próbálok beszédbe elegyedni, kifejezni a beszédszándékomat, próbálom értelmezni a reakcióikat - mégse működök). Nem csak velük, de másokkal sem.
A kérdező sehol nem írta, hogy visszaélne az aspergeres lányok bizalmával.
Miért lenne az baj, ha valakit vonzanak ezek a lányok?
Valószínűleg sok neurotipikus pasas egyből menekül, ha rájön, hogy egy lány kicsit aspergeres.
Utolsó: Vakokkal a vakok intézetében, illetve vakok által is látogatott rendezvényeken.
De ha nem vagy vak, lehet nem oké, mert hasonló a hasonlónak örvend...
Megj.: Tudom mi az a szarkazmus.
#17: És akkor mi van? Az aspergeresek "szellemi fogyatékosak", te viszont egyszerűen csak egy ostoba, primitív idióta vagy, amiért mindentől irtózol, ami kicsit is eltér az átlagostól.
Elárulom, az Asperger NEM a sztereotipkus nyálcsorgatós autizmus, hanem az autizmus LEGENYHÉBB formája. Minden 100. ember aspergeres, szóval simán elképzelhető, hogy a te baráti körödben is van olyan ember, aki ettől a "betegségtől" szenved, csak te nem tudsz róla, és lehet, hogy még ő maga sem, mert az aspergere látszólag mindössze abban nyilvánul meg, hogy aszociálisabb és intelligensebb az átlagnál.
Megj.: Egy csomó híres ember is aspergeres (volt), például Michelangelo, Isaac Amisov, Abraham Lincoln, Andy Warhol, Bill Gates, Wolfgang Amadeus Mozart, és valószínűleg Newton és Einstein is. Na erre mit lépsz?
Képzeld, a "fogyatékos" emberek is érnek annyit, mint a "normálisak", éppen ezért nem kell őket elkerülni, mert ez asperger és nem pestis. Bár nem hiszem, hogy képes lennél a nyilvánvalóan nem túl magas értelmi szinteddel különbséget tenni betegség és betegség között, miután számodra a "mentális betegség" és a "szellemi fogyatékosság" egy és ugyanaz (elárulom, ebben is tévedsz), de azért gondoltam, leírom, hátha sikerül kitágítanom legalább minimálisan a korlátozott, szűk látókörödet.
A 17. választ adó szerintem nem olvasta el a kérdést... Vagy olthatatlan vágyat érez, hogy oda nem illő dolgokat írjon.
(Érdekes egyébként, hogy vannak külföldi kérdezős oldalak, ahol minden kategóriának vannak - akár önkéntes - moderátorai, és törlik a bántó, vagy csak nem releváns tartalmakat...)
Hivatalosan diagnosztizált, azaz érintett vagyok. A kérdés ugyanaz. :) (Ahogyan a kulcsszavak is mutatják, akár az aspergerhez hasonló viselkedési kép is működőképes lehet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!