Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen lány? Sajnálatos volna ha nem, mert akár hiszitek, akár nem, nekem és férfitársaimnak még mindig ő (k) az álmunk. Részletek lent.
Biztosan van ilyen, de előre sajnálom, hogy összejön veled.
Ahogy írták előttem, vannak olyan emberek, akik bármilyen vitamint szednek, bárhogyan táplálkoznak, és mindegy, hogyan ápolják a körmeimet, mindig is töredezni fog. Én is ilyen vagyok, de szerencsére a párom elfogadja, hogy volt már műkörmöm, és most géllakkot használok. :)
Okostelefon - na de vonaton, buszon, váróteremben mit csináljon? Az érthető, hogy amikor veled van, nem szeretnéd, hogy a telefonját nyomtatja, de legalább várakozás közben ne szabd meg neki, mit csináljon.
Botox - nagyon ritka Magyarországon... Egyszer-kétszer ha láttam olyan nőt életemben itt, akinek fel volt töltve a szája.
P!nanyaló kutyus - pontosan ugyanúgy tud szeretni, mint a nagyobb kutyák, és nem kényszerülsz arra, hogy kitedd éjszakára.
Azt pedig ne jelentsd ki, hogy ez a férfiak álma.
Abban igazad van, hogy a legtöbb férfi szereti a természetes nőket, akik háziasak, DE az a szint, amit te írsz, már elég beteges elvárás. Akinek be van festve a szemöldöke, az már egyértelmű, hogy nem tud gulyáslevest főzni, vagy mi a baj? Csak mert nem ennyire fekete-fehérek a dolgok.
Kérdező, a fogyasztói társadalom tipikus hibájába esel te is: azt keresed és hajkurászod a párkapcsolatban, hogy minden szempontból az igazi, a tökéletes legyen a tied. Ehelyett inkább azért kéne pedálozni, hogy TE legyél az igazi valaki számára.
Nagy különbség...
És nyilván nem arra utalok, hogy az ember ne válogasson, hanem álljon össze az első szembejövővel. Természetesen válogasd meg a párodat, de ha már megvan, akkor ne csak őt méricskéld patikamérleggel, hanem először önmagadat...
Az is igen elgongdolkodtató, hogy harmadik váláson vagy túl... Ha már itt vagyunk.
Van egy elképzelt ideálod...de azon elgondolkodtál-e hogy te személy szerint vagy-e egy ilyen számára ideál?
Megsúgom, kb 0% az esélye, hogy találj egy pontosan ugyanigy gondolkodó EMBERT.
Pont ezért, mert emberek vagyunk, nem tárgyak amiket úgy készitenek és úgy használnak ahogy épp akarnak.
Te ezzel az ázsiai asszonnyal kb egy gyereket fogadtál örökbe, akit a nyomorból kiemeltek és elszállt a megismert luxustól. Talán pont ezen ideálod miatt kerültél ebbe a helyzetbe és maradsz egyedül egyfolytában. Aztán ugyanúgy jön a negyedik, ötödik feleség, mig ezt a vágyad hajkurászod és nem jössz arra rá, hogy változnod kéne. Ne elvárásoknak feleltess meg nőket, hanem próbáld szeretni a lényét úgy, ahogy van ő maga. Mert nem hiába mondjuk itt neked négy oldalon keresztül, hogy nem csak ez a véglet van amitől te tartasz(okostelefon nem egyenlő a függőséggel, közösségi oldal nem az ördögtől való, a müköröm nem határoz meg senkit és az állatkája sem).
Na az általam felvázolt "műnőktől" tudok elképzelni ilyen kérdéseket. Idézem:
Nincs itthon citromom semmilyen formában, viszont van kiwim, ami kemény, jó savanyú. Teába jó lehet?
Hát felvágom az ereimet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!