Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen lány? Sajnálatos volna ha nem, mert akár hiszitek, akár nem, nekem és férfitársaimnak még mindig ő (k) az álmunk. Részletek lent.
Khmmmm... Látjátok? Ezért indul most a harmadik válóperem... Volt egy magyar feleségem, aztán egy ukrán, s legutóbb egy ázsiai... Elképesztően szegény körülmények közül hoztam el, s támogattam a családját... Nem kértem tőle semmi egyebet, csak annyit szó szerint: Kérlek ne változz meg, és egy héten egyszer takarítsd ki a lakást.
Nem sikerült.
Három feleséget tanítottam mag mosni, főzni, takarítani... Mégis... Milyen világban élünk?
Asssszta! Milyen érdekes... Egy nőnemű hozzászóló sincs. Vajon miért?
Valahol falun talán találsz, de elég fura elvárásaid vannak. Érdekes, hogy olyasmi nincs, hogy legyen hűséges, önálló, határozott, inkább csak a házimunkát soroltad fel meg hogy nézzen ki. A férfitársaid többségének szerencsére nem ez az álma.
Ha valaki pl buszra vár miért baj ha a telefonját nyomkodja közben? Miért jobb ha csak néz ki a fejéből ahelyett hogy mondjuk messengeren beszélgessen egy barátnőjével? Más ha valaki 0-24 nyomja a telefont vagy miközben ismerőssel van, de ez túlzás amit te leírtál.
Nem volt még műkörmöm, de elég biztos vagyok benne hogy ha jól van megcsinálva nem rohad meg gombásodik tőle a körme.
Nem azért botoxoltatnak, hogy jobban szopjanak, meg amíg nincs eltúlozva ez is tűnhet természetesnek.
Elcseszett szemöldök furán tud kinézni, ezt még értem, habár szerintem a pasik 95%-nak csak a nagyon elrontott szemöldök tűnik fel. De miért baj ha sminkel? Nézzen ki gyönyörűen MINDEN REGGEL? Hah...
A Converse cipőt nem kell mondjuk 3 havonta újravenni a kínaiban kapható hulladékkal szemben.
Ha elvárod hogy tudjon főzni rád te is főzöl cserébe neki ugye? És nem csak évente egyszer évforduló alkalmából.
Napi bevásárlást mégis hányféleképp lehet intézni? A pároddal felváltva valaki fogja reggel a cetlit mit kell venni és munkából hazafele bemegy a boltba. Hétvégén lehet közösen is. Takarítás dettó, a pároddal közösen kiosztjátok ki mit intéz a héten és voalá, be is lehet fejezni őket időben.
Kiskutyákkal nem tudom mi a baj, valami öröme lehessen már ennek a szegény világtól elzárt szabadidőruhás csajnak a kiszolgálásodon kívül.
Írni, olvasni biztosan tudnak, szerencsére még a mentálisan retardáltak is megtaníthatóak erre.
Hát nagyon remélem, hogy ez egy provokatív kamukérdés :)
Ha viszont komoly, akkor mint nő, válaszolok komolyan. Biztos létezik ilyen nő (leszámítva azt, hogy reggel, ébredés után is gyönyörű, fitt, és üde, ilyen nincs, és had áruljak el még egy titkot, a nők is büdöset kakilnak, de psszt, nem tőlem tudod), szóval biztos van néhány olyan szerencsétlen nő, aki a férje rabszolgája és minden örömöt megtagad magától, csak az hajtja, hogy az urának és parancsolójának főzzön, takarítson, és a mindig festetlen szájával csodálatos gyönyört okozzon. De remélen egyre kevesebb ilyen van, sajnálom ezeket a nőket. És örülök, hogy a volt feleségeid nem kárhoztatták magukat ilyen sorsra egész életükre.
Amugy létezik de foglalt :-D
Mondjuk telefonom azert van :-D
Ja es pont ezért imád a parom ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!