Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még ilyen lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen lány? Sajnálatos volna ha nem, mert akár hiszitek, akár nem, nekem és férfitársaimnak még mindig ő (k) az álmunk. Részletek lent.

Figyelt kérdés
Nem használ okostelefont. Nincs semmilyen közösségi oldalon fent, vagyis nem a telefonját bä@szogatja sem a WC-n, sem az étteremben, autóban, étkezés közben, vonaton, buszon, repülőn és váróteremben. Nincs sem zselés, sem semmilyen műkörme, mert tudja, hogy alatta rohad, gombásodik a valódi és inkább használ körömkefét... Nincs botoxolt sz.pós szája, mert ha szereti és odafigyel a partnerére, anélkül is fenséges örömöt okoz neki. Nincs fordított NIKE emblémás tetovált szemöldöke, amitől a férfiak 95 %-a hányni tud. Én is. Nem használ alapozót, s nem tudom én milyen sminket, és a számára az a legfonosabb mint (személy szerint) nekem, hogy mindig mindenkor úgy öltözzünk, hogy az kényelmes legyen, akkor is ha alkalomhoz illőnek kell lennie... Nincs rúzs, alapozó, miegymás, mégis gyönyörűen néz ki reggel. MINDEN REGGEL! Nincs márka fétise, mert tudja, hogy a 30 ezres Converse megegyezik a kínai dorkóval tizedáron. Meg tudja különböztetni a vöröshagymát az avokádótól, a teán és a bokáján kívül tud is valamit összeütni vacsorára a partnerének. Nem márka fetisiszta, nincs p!na nyaló kutyusa, tudja hogyan kell a napi bevásárlást intézni és azt is, hogy miként szokás egy heti takarításnak úgy nekiállni, hogy azt be is tudja fejezni... Tudjon írni, olvasni, netán összetett mondatokban beszélgetni is. URAM ATYÁM! Létezik még ilyen NŐ? Akinek van természetes bája, kisugárzása? Élhet még egy (sosem volt) közép európai gésa? Van még ilyen lány ezen a FÖLD nevű bolygón?
2018. nov. 27. 23:32
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
73%

Az okostelefon alap.

A közösségi oldalak is, mivel kb minden, amik régen weblapok formájában működtek, ma már a facebookon egyszerűbb megtalálni. És sok mást ott követ nyomon az ember, nem csak baromkodni való.

(Ja gond, ha rajtad kívül bárkivel kommunikál?...)

Műköröm: Nem mindenkinek tud normálisan megnőni a körme, van, hogy töredezik. Hidd el, ha normálisan, igényesen elő van készítve és meg van csinálva, nem rohad és nem gombásodik.

Nem azért van botox, hogy jobban szopjon a nő, nem minden rólatok szól.

A tetovált szemöldök sem Nike pipa alakú, latszik, mennyire értesz ehhez (is)...

Smink, alapozó: Na ne... Azért a 2 kg smink, meg egy visszafogott alapsmink között óriási különbség van.

Te hogy nézel ki, hogy a nő ágyból felkelve is tiptop gyönyörű legyen?

Az nem márka fétis, ha valaki szeret bizonyos márkát. De nyilván nehogy pénzbe kerüljön már, ugye...

A partnerének vacsorát? Miért, a partner hadirokkant, leszázalékolt tán? Én tudok főzni, és nem is okoz gondot, de az, hogy valaki elvárja, hogy kiszolgáljam... Na az igen.

Napi bevásárlás, főzés, mosás, takarítás: Na, ha ketten élünk felnőttek, akkor úgy gondolom, ezek közös dolgok kell, hogy legyenek. Ingyen cselédet keresel, vagy feleséget? Vagy nálad a kettő egy és ugyanaz?

Tudok írni, olvasni, összetett mondatokban beszélni, ez alap szerintem.

Ha gésa kell, menj Japánba... De te rohadtul el vagy varázsolva az elvárásaiddal, nem körülötted forog a FÖLD nevű bolygó...

2018. nov. 28. 10:14
 22/52 anonim ***** válasza:
94%

Oké, értem hogy te mit akarsz.

De te mit tudsz neki nyújtani cserébe? Az anyagiakon kivül?

Szerintem te egy olyan ideált akarsz, akit te kreáltál magadnak,vagy 'betanitanál' rá egy nőt, ha nyitott lenne rá. Az a baj, hogy ez már nem önmaga lenne, hanem a te kiskutyád, akin uralkodhatsz. Ebbe csak neked lenne örömöd. Sőt, egy idő után meg is unnád.

Takaritok egy héten egyszer, főzök/sütök magamnak és a páromnak, hüséges vagyok, megértő és a család a mindenem. Ezek mellett alkalmakkor sminkelem magam és gyakrabban használok alapozót, mikor a felborult hormonjaim miatt pattanásos leszek havi szinten. Minimum kiröhögném a párom ha azt várná el egyáltalán ne használjak...miért kéne magamat kellemetlenül érezzem az emberek közt(mert ha nem tetszünk magunknak, igy érzünk) csak mert a páromnak van egy ilyen abszurd kérelme, hogy ne kenjek magamra semmit.

A természetes körmeim gyengék, akárhogy ápolom és megtanultam itthon magamnak szép géles körmöt késziteni, amivel egy hónapban egyszer foglalkozok és nem minden másodnap leülök kenegetni, mert felpattogzott a lakk.(nem gombásodik, ha normálisan csinálod, tájékozódj!)

Van kutyám is, németjuhász. Fent vagyok a közösségi oldalon, marketing miatt és magam miatt is, van okostelefonom amit használok,ha unatkozok, ettől még könyvet is olvasok, nem vagyok függő. Szeretek szépen, esztétikusan öltözni és olyan ruhát venni, ami amiben nem izzad szét a lábam(a kinai dorkód)és szolgál is legalább egy két évig...sokszor turiból is szerzek be ilyeneket. És ne haragudj, de nem fogok melegitőben elmenni egy rendvezvényre, csak hogy kényelmes legyen.

Ha valaki ezen dolgok miatt kevesebbnek tartana engem szemébe röhögnék.

Ezek a legkevesebbet érő dolgok amelyek számitanak egy párkapcsolat szempontjából, nem ez határozza meg magát az embert. Az tény, és egyetértek, hogy ha valaki ezeket túlzásba viszi az inkább taszitó.. de te egy olyan végletet vázoltál fel ami már inkább nevetséges és felszines.

Azt tudd, hogy minden elvárásodnak senki se fog tökéletesen megfelelni, hisz emberek vagyunk, hibákkal. Mint ahogy te sem vagy tökéletes és minden szempontot kielégitő más számára.

Arról nem is beszélve, hogy inkább eldobod a házasságod csak mert valaki nem képes teljesiteni az egyik semmit sem számitó elvárásod...

Szerezz be egy robotot és programozd be kedvedre.

2018. nov. 28. 10:16
 23/52 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező! Én értem mit akartál eredetileg kérdezni, de ez már az ultra feminizmus kora! Itt a férfinek kötelezettségeik vannak, a nőknek meg jogaik. Neked mint férfinek, már nincsenek eszközeid a kezedben, maximum a pénz. A nők lettek a vadászok, és ők is válogatnak. Ha egy alsóbb tartományból felhozol egy bizonyos szintre egy nőt, akkor automatikusan magasabb státuszba helyezik önmagukat, és máris föléd kerekednek.

Aztán azt is tudnod kell, hogy ezen az oldalon is van egy erősen feminista mag, akik bármilyen kérdést, ami az esetleges nőkkel szembeni elvárásról szól, azt egyből betámadják!

A támadást így kezdik:

- Te mit teszel meg a nőért...

- Te miért nem tudod megtenni magadért...

- Te csak egy cselédet akarsz...

Aztán jön a folytatás...

- A férfiak semmit sem érdemelnek...

- A férfiak lusták, önzők...

- A férfiak szexisták...

Aztán jön a magyarázat...

- Az évszázados férfi uralomnak vége...

- A nőknek nincs szüksége férfiakra...

- A nőre is érvényes a szexuális szabadság...

- A nők nem lesznek rabszolgája egy férfinek...

- Egy férfi amúgy sem tud semmit sem adni egy nőnek...

- A férfiak energia vámpírok... stb...stb...stb...

Szóval azt üzenik, hogy örülj hogy élsz, és húzd le magad a WC-n, ne akarj te nőt magad mellé.

Remélem tudtam segíteni! ;)

2018. nov. 28. 10:50
 24/52 anonim ***** válasza:
77%
Senkit nem fog zavarni ha ilyen elvarasaid vannak max kirohognek, de azert azon ne csodalkozz ha nem talalsz ilyen not. Engem nem zavar, hogy tulzoak az elvarasaid csak szimplan viccesnek tartom.
2018. nov. 28. 11:30
 25/52 anonim ***** válasza:
71%
#23 Magyarul neked is derogál az egyenlőség, egyenjogúság, nem tetszik, ha nem nálad van a gyeplő...
2018. nov. 28. 11:36
 26/52 A kérdező kommentje:

#1 és #19 és #23 kivételével mindenkinek bajok vannak a szövegértelmezéssel?

Ismét hangsúlyozom, nem rabszolgává akarok tenni senkit, egyszerűen csak egy sallangmentes ragyogó nőszemélyt keresnék, akinek van kisugárzása és aki NEM meghálálja, hanem legalább értékeli amit érte, illetve a kapcsolatunkért teszek.

Nehogy már a pénzkeresésen kívül a háztartás vezetését is elvárjátok. Én kb. 95%-ban viszem a háztartást. És nem tudom valamelyik hozzászóló honnan vette, hogy nekem szabad, a partneremnek nem, de nem vagyok semmilyen közösségi oldalon. (Vagy ez is az?)

Az okostelefont sem szeretném senkitől elkobozni, sőt, ha nekem lenne, szívesen felajánlanám valakinek. És igen, kétség kívül lehet okosan használni.

Aki pedig azokat a nőket védi, akiket a kérdésemben leírtam, (nyilván költői túlzással) az valószínűnek tartom, hogy épp azok közé tartozik, azért próbálkozik a sárdobálással. Az itteni kommentelők többségéből nagyon jó politikus lenne, hisz nagyszerű érzékkel forgattátok ki a szavaimat. Nem is szeretnétek értelmezni azt amire rá akartam világítani!

2018. nov. 28. 13:34
 27/52 anonim ***** válasza:
100%

"Nehogy már a pénzkeresésen kívül a háztartás vezetését is elvárjátok."=> Nem, én pl nem várom el. Úgy vagyok vele, hogy mindenki vegye ki a részét belőle. A legtöbb nő ugyanúgy dolgozik, ha nem tűnt volna fel.

A válaszaidban persze már kifejted, hogy te nem is úgy gondoltad, a kérdésben viszont rohadtul úgy hangzik, hogy a nőre testálnál minden házimunkát. Ha nem akarod, hogy félreértsenek, tanulj meg egyértelműen fogalmazni, akkor elkerülheteted azt a szart, ami a nyakadba ömlött itt, hozzáteszem, jogosan. Utólag jön a mosdatás, hogy ki lettél forgatva. Válaszolni az alapján tudunk első sorban, ami a kérdésben szerepel. Ott nem volt kiegészítő információ, amit szerinted tudnunk kellett volna.

És én pl nem vagyok műnő, többnyire sportcipőt hordok, sminkelni alkalmakkor szoktam leginkább.

A szemöldököm tetovált (a sajátom olyan világos, hogy alig látszik), de nem olyan, mint az általad leírt...

Rövid, diszkrét műkörmöm van, mert így nem szakad be, nem törik, esztétikus, mert egyébként nem lenne az. De nem rohad alatta a körmöm.

Néha van műszempilla, mert nem nagyon szeretek spirálozni, de anélkül meg nem tetszem magamnak.

És mint a 21-es válaszomban leírtam, szeretek főzni, sütni, de nem azért, mert valaki elvárja. Akkor már rohadtul nincs kedvem.

Szexben ugyanez, szívesen teszek a partner kedvére, amennyiben én is megkapom ugyanezt, és amennyiben nem megy át a dolog elvárásba, feladatba...

Úgy gondolom, ez azért nem extra.

2018. nov. 28. 13:55
 28/52 anonim ***** válasza:
100%

Nincs okostelefonom, én csak telefonálásra használom a telefonom, netezésre ott a számítógép.

Közösségi oldalon fent vagyok, de szerintem nem viszem túlzásba.

Nincs műkörmöm, hobbimból kifolyólag nem is lehet.

Nem sminkelek, mert nem érdekel.

-Hogy gyönyörű vagyok-e reggel, azt a párom tudja csak megmondani... :D

Egyébként ugyanúgy felszínesnek tartom az ilyen gondolkodást is, hogy ha valakinek műkörme van, meg táskakutyája, akkor mát tuti buta picsusz... Lehet, hogy hihetetlen, de nem lehet tipizálni az embereket...

2018. nov. 28. 16:27
 29/52 anonim ***** válasza:
84%
Köremail minden ügyfélnek: nem leszek elérhető munkaidőben, mert a passsim megtiltotta az okossstelefont.
2018. nov. 28. 18:02
 30/52 A kérdező kommentje:

Kedves 29-es. Nekem ez teljesen új, hogy telefonálni csak okos telefonról lehet. Mindig tanulok tőletek valamit. Intelligens ember azonban egy közös étkezésnél mondjuk a párjával nem nyomkodja a telefonját. Mert ugyanolyan tiszteletlen a szemben ülővel, mintha rottyantana egy hangosat. Kvázi, tök mindegy neki mit gondol a társa.

Nnnnna olaj a tűzre megint.

2018. nov. 28. 18:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!