Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen lány? Sajnálatos volna ha nem, mert akár hiszitek, akár nem, nekem és férfitársaimnak még mindig ő (k) az álmunk. Részletek lent.
"Nincs rúzs, alapozó, miegymás, mégis gyönyörűen néz ki reggel. MINDEN REGGEL"
Kedveslem az ilyen hozzáállást. A gond csak az, hogy ti egy jól sminkelt arcra azt hiszitek, hogy sminktelen. De ha valaki megjelenik valóban smink nélkül, megkaoja, hogy nem aludt, betegen néz ki, karikásak a szemei stb...
Az a helyzet, hogy ennyire semmi sem fekete vagy fehér.
Ismerek nagyon jószívű, nagyon kedves, kifejezetten feleségnek és anyának való nőt. Szép is, csinos is, elbűvölően viselkedik, mindenkinek ott segít, ahol tud.
Mégis, néha festi a körmét, szokott szolid sminket használni, sőt uramatyám, olyan a haja, hogy az alja világosabbra van festve (tudom van erre egy szó, de nem jut eszembe), SŐT, villanófényes kezelésekkel szőrteleníti magát.
Fb profilja ugyan van, de álnéven, csak a legközelebbi ismerőseit jelölte be, és messengerre/Viberre is naponta 1-2szer néz fel.
El is fogom hívni randizni, mert annyira szép lelke és nagy szíve van, ami engem teljesen elvarázsolt.
Érdemes megismerni a másikat, és nem guminőszerűen kezelni, és egy katalógusból kiválasztani, ahogyan te tetted.
Többen félre értettek, mert szerintem így is akarták. Nem, szándékosan nem írtam a belső értékekről, hisz természetesen nekem is megvannak az alap elvárásaim azon a téren is. Nem kell annyira a védelmetekbe venni az általam felsorolt tulajdonságokkal rendelkező nőket. Nem, nem csicskát és rabszolgát szeretnék magam körül, hisz semmi bajom nem lenne az együtt takarítással, és nincs is vele bajom akkor sem, ha egyedül csinálom. Huhhhh! A kutya csak egy "szereplő volt az általam felvázolt videoklipben", én is kutyás vagyok. Pulis. Imádom. Azt gondolom, aki félreértett, az félre is akart érteni. Nem tudom azt sem, minek kell egy nőnek kb 40 táska, (na nem bevásárló és nem 200 forintos kínai) vagy épp közel 100 pár cipő. Meg lehet nyugodni, nekem sem egy pár van, táskáim pedig csak a szemem alatt, de férfiból vagyok. De arról sem itt, sem máshol senki nem győz meg, hogy a közösségi médiák csakis hasznosak lehetnek. Hasznosak persze azoknak, akik szeretnék tudni már du, 1-kor, hogy a barinő milyet kakilt, vagy milyen alapozót vett stb. Senkiben nem kelt ellenszenvet amikor lát egymással szemben egy párt az étteremben, (lehet épp valamelyik szülinapját ünneplik, vagy épp a közös évfordulót) és mindegyik az okos telefonját nyomja folyamatosan akár még evés közben is. Jaaaa hogy el kell küldeni a barinőnek aki most épp a szoliban van, hogy milyen a baconba göngyölt szűz amit rendelt? Beteges. Egy reptéri váróban (ahol azért többen vannak mint a 2-es villamoson, azt látom, hogy van mondjuk 826 ember, ebből kb 6-nak nincs okos telefon a kezébe, és ebből az egyik épp én vagyok. Főzés. Mint írtam mindhármat én tanítottam meg főzni. Imádok főzni, ez a szakmám és tudok is. Imádom ágyba vinni a reggelit, meg úgy általában elkényeztetni a partneremet. S ha azt gondoljátok, én vagyok a rabszolgatartó kedves itt hozzászóló hölgyek, azok rohadt nagyot tévednek, ellenben én sem szeretnék rabszolga lenni.
Az áhított karaktert természetesen eltúloztam kicsit, hogy a gyengébb képzelő erővel rendelkezőknek is megadhassam az áhított irányvonalat.
Szal azok ellen a műnők ellen vagyok, akik semmit nem tettek le az asztalra, ellenben elvenni szeretnek onnan. Azok ellen a nők ellen vagyok, akiknek a legfőbb gondjuk az, hogy leszervezzék a sorrendet a masszőr, kozmetikus, körmös, fodrász, barinővel lattéssütizősshoppingolást, míg a férjnek nincs ás dolga, minthogy minderre előteremtse a pénzt, meg még a háztartást is vezesse.
Érthető voltam?
Ne legyen fent semmilyen közösségi oldalon, de te azért fent lehetsz, igaz?
Nem is értem, hogy pl. az miért baj ha a wc-n valaki nyomkodja a telefonját, én már meguntam a légfrissítő összetevőit olvasgatni.
Hogy mindenkor úgy öltözzünk, hogy kényelmes legyen? Én is szeretek mackóban lenni, de mondjuk egy esküvőre nem vágtatok be mamuszban és a kinőtt ezeréves pulcsiban.
Nagyon el vagy tévedve.
És te mit tudnál adni ilyenért cserébe? (bár remélem nem létezik ilyen lány)
-Hasznàlok okostelefont. Pl. munkàba menet megnézegetem a kapcsolódó maileket elore.
-nincs műkörmöm
-nem botoxolok, nincs szopós szàm
-olyan munkahelyem van,ahol elèg szigorú a dresscode, így a natúr smink elvàràs
-nagyon jól fozok, sot, videki rokonoknál pl kopasztottam màr csirkèt, voltam disznovagason, nem egy alkalommal
-a sajat lakasomat en takaritom, heti 2 nagytakaritas van
-tudok irni-olvasni, van “masfel” diplomam es a magyaron kivul 3 nyelven beszelek.
De a fentiek miatt, nem felelnek meg neked.
Amugy, te mit tudnal nyujtani?
”40 táska, (na nem bevásárló és nem 200 forintos kínai) vagy épp közel 100 pár cipő.”
Egyutteleskor nyilvan a kozos kiadasokat kozosen allja ket ember, kozosek a megtakaritasok, de a maradek, sajat magam altal megkeresett hobbipenzbol, ha epp a 284. ruzst vagy 23.par cipot akarom megvenni, milyen jogon szolnal bele? :D
Ácsi, a kérdező gésát akar skacok.
Tudjátok, akik szórakoztató művészek, zenélnek és táncolnak...Akikről csöpög a máz, mert ugyebár az arcuk hófehérre van kikenve...Akik csak azért járnak a vendégek kedveibe, mert hogy van jó sok pénzük...
Egyébként aki három hölgyet már elfogyasztott és már vinné a negyediket az oltárhoz, ott nem feltétlenül a hölgyekben kéne keresni a problémát...Sőt!
A kérdező leirta miket tett, mire tanította meg őket, és heti 1 takarítást vár el, de simán benne van hogy együtt csináljak (amibe a fiúk nagyrésze meg sem tenné). Utána meg megkerdezitek hogy ő mit tud nyújtani? Úgy tűnik ti sem akarjátok értelmezni amit írt. És rohadtul nem hangzott úgy, mint aki rabszolgat akár, vagy azt akarja hogy a vágyait kielégítsék.
Egy normalisabb nőt akar, aki nem agymosott és józanul tud gondolkodni.
Ahhoz hogy reggel ébredesnel is szép legyen egy nő, elég az hogy nem pakol mindennap egy maszkot magára amitől elcsunyul az arca.
Sokszor csodálkozok hogy az én arcom szebb és tisztább mint a celeb nőké smink nélkül.
Amugy meg a srac ÁGYBA VISZI A REGGELIT, és ő az aki főzni tanít. Meg fiukent olvasni is durva, de ugye ha a nők azt látják hogy valaki haragosabb hangnemben beszél, akkor nem nézik a tartalmat, csak azt hogy mekkora bunkó az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!