Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek az elvárások túlzóak, vagy csak az átlag magyar férfi ennyire silány?
- Külsőre legyen igényes, figyeljen oda a megjelenésére.
- Sportoljon valamit.
- Rendelkezzen egy érettséginél több papírral.
- Ne legyen bunkó, de legyen egy egészséges önbizalma.
- Dolgozzon valamit, legyen valami terve az életre.
- Ne várja el, hogy minden házimunkát én csináljak.
- Ha közös gyerekünk lesz, vegye ki a részét ő is a neveléséből, de nem csak annyira, hogy játszik vele, tehát csak akkor apa, mikor az szórakoztató.
Én ezeket egyszerű elvárásnak érzem, de rengeteg férfi elbukik valamelyiknél. Szóval, manapság már ezek is túl nagy igények, vagy a huszonéves korosztályban ezek teljesítése is már átlagon felülinek számít?
Hogy magamat idézzem:
"Igen, hozzá kellett volna tennem: NEM LISTÁKAT PIPÁLGATOK RANDIN, attól, hogy vannak elképzeléseim, hogy kit szeretnék magam mellé."
Ez a lista vicces, első sorban a hiányai miatt.
Nem írtad, hogy heteró legyen :) Nem írtad, hogy szeressen téged, és tőled akarjon gyerekeket stb
Szóval egy 150 cm magas zsoké, vagy egy 220 kilós szumóbirkózó, akik a többi elvárásnak megfelelnek, okésak számodra?
Érettségi után szerzett egy diliflepnit egy baleset miatt(beszámíthatatlan) vagy diplomás, és utána ült 5-6 évet, ők jöhetnek?
Ha vki okj-t végzett kórboncnok, és élete terve, hogy elissza az eszét, az jöhet? Tudod, sokan nem tudják megfogalmazni, mi a céljuk, de mindennap tesznek érte a magatartásukkal. A fel nem ismert életcél is életcél...
Nem írtad, hogy mástól ne legyen gyereke, ne ússzon az adósságban, és legyenek meg a fogai.
Még sorolhatnám, mi minden nincs a listádon, csak néhány eklatáns példát említettem.
Nincs baj a listákkal. A buta, rugalmatlan, életismeretet és önismeretet nélkülöző listázással van baj.
Azt vársz el amit akarsz. Van aki szerint meg Te vagy silány.
Es ha egy szakmaja van és minden elvarasodnak megfelel csak az eretsegi hianyzik akkor esèjtelen?
N27
A nőkkel kapcsolatos ilyen kérdésnél már leírtam, hogy az 3 nő egyben. Ez pedig minimum 2 férfi egyben, illetve az elvárások nagy része is olyan, ami kb felesleges.
Nekem pl. van annyi bevételem, hogy az időm többet ér annál, mint, hogy házimunkára csesszem el, ezért is inkább takarítónőt fogadok a házimuka helyett.
A gyereknevelés részt nem teljesen értem, hogy ott mi az elvárás, szerintem az természetes mindenkinek.
Nyilván a normális megjelenés már kell ahhoz is, hogy normális bevételed legyen. A sport azért, hogy ne zakkanj meg. A bunkóság és az önbizalom teljesen relatív. A munkahelyben én nem hiszek, én a vállalkozásban és a profitban hiszek.
Egyébként a huszonéves korosztályba tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!