Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyarok a legboldogtalanabbak Európában. Szerintem teljes mértékben igaz, párkapcsolatok szempontjából is megállja a helyét az állítás, és tükrözi is a mai magyar valóságot. Nektek mi a véleményetek erről?
a magyarok a legboldogtalanabbak?
nem.... csak itt a legtöbb boldogtalan mert kisemmizik az országot...
Tudjátok, minden országnak megvan a sztereotípiája.
A miénk az, hogy depressziósak és alkoholisták vagyunk:D
1-es!
Sajnálom,ha te nem így gondolod.Különbözik a véleményünk de ez nem is gond.Én ezt látom ma a magyarokról,ezt tapasztaltam és ezt láttam az ismerőseimnél is.Szándékosan kiemeltem a párkapcsolat szót,hiszen itt most én azokra helyeztem a hangsúlyt. :)
egy vacak csóró országban élünk ahol gyakorlatilag csak a pénz számít. az a 10-20 000 ember irányítja az országot akik gyakorlatilag bármit megengedhetnek maguknak.
A felcsúti polgármester cégenek a 2012-es évben 160 millió forint személyi jellegű ráfordítása volt, míg a két tulajdonos (a házaspár) 800 milliós osztalékot vettek ki. Természetesen O.V nagy barátai... minek örüljek? annak, hogy a magyar nők a leganyagiasabbak Európában? vagy annak, hogy a nyakunkra mászott elit luxusban él, míg az átlag a tesco-s kaját engedheti meg magának?
# 8
Ha ez megnyugtat Romaniaban sem jobb a helyzet sot itt meg durvabban erzodik amit mondasz. Annyi, hogy nekunk no teren annyira nem szar a helyzet, mert a roman csajok eleg jok es nincsenek is akkora igenyeik, viszont nem biztos, hogy hosszutavon jot tenne a kulturalis keveredes, bar ezt nem tudhatjuk elore...
MAGYAR PUNCI <3
Román(hányós szmájli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!