Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyarok a legboldogtalanabbak Európában. Szerintem teljes mértékben igaz, párkapcsolatok szempontjából is megállja a helyét az állítás, és tükrözi is a mai magyar valóságot. Nektek mi a véleményetek erről?
a magyarok előtt mindig a magyarokat szidják, hogy az a maradék önbizalmuk is elmenjen, és egyáltalán ne legyenek képesek bármire is büszkék lenni az országukat illetően.
a magyarok a legdepressziósabbak, legkövérebbek, legszegényebbek, legleglegleg...
nem kéne ilyenekkel foglalkozni.
Esküszöm neked ma pont ezen gondolkodtam.
CÁFOLJATOK MEG de akár melyik magyar kicsi vagy nagy városba vagy faluba vagy akárhova beállsz a buszmegállóba szépen. És 30 emberből 26 panaszkodni fog. Sopánkodni, keseregni. A másik 4 meg nem szólal meg csak azért nem.
De komolyan nagyon sokszor volt már olyan, főleg az idősek vagy éppen a 40-100 terjedő korosztályban csak a betegségekről temetésről kórházról számláról tartozásról fog beszélni. Nem egyszer már sírást is végig kellett hallgatnom amíg a buszra vártam. És ez ROHADTUL ZAVARÓ nekem fejlődő korban lévő ifjúnak. De már el sem szomorodom rajta inkább csak felhúzom magam.
Hogy álljon így hozzá az ember az élethez? Nálunk rokonságba is megjön egy család vendégségbe és a beszélgetés végére a beleimnél fogva akasztanám fel magam kb olyan kedvem van.
16-os!
Egyetértek veled,tényleg ezt művelik és nem veszik észre magukat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!