Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek az elvárások túlzóak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek az elvárások túlzóak, vagy csak az átlag magyar férfi ennyire silány?

Figyelt kérdés

- Külsőre legyen igényes, figyeljen oda a megjelenésére.

- Sportoljon valamit.

- Rendelkezzen egy érettséginél több papírral.

- Ne legyen bunkó, de legyen egy egészséges önbizalma.

- Dolgozzon valamit, legyen valami terve az életre.

- Ne várja el, hogy minden házimunkát én csináljak.

- Ha közös gyerekünk lesz, vegye ki a részét ő is a neveléséből, de nem csak annyira, hogy játszik vele, tehát csak akkor apa, mikor az szórakoztató.

Én ezeket egyszerű elvárásnak érzem, de rengeteg férfi elbukik valamelyiknél. Szóval, manapság már ezek is túl nagy igények, vagy a huszonéves korosztályban ezek teljesítése is már átlagon felülinek számít?

2018. nov. 24. 17:03
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is voltak elvárásaim.

Kb mint neked.

Aztán megismertem páromat, és rájöttem ez mekkora butaság volt.

Minden úgy jó ahogy van. Nem ez fogja meghatározni mennyire leszünk boldogok. Ő mindnent megtenne értem. És ez kölcsönös. Dolgozzon és kész, mindegy mit. A többit megoldjuk. Együtt.

2018. nov. 24. 17:54
 12/46 anonim ***** válasza:
73%
Ne egy hétig, ne egy napig, csak egy óráig próbáljátok ki, hogy nem támasztotok ellenállás semmivel és senkivel szemben, és elfogadjátok a jelent olyannak, amilyen. Csak egyetlen óráig!
2018. nov. 24. 17:56
 13/46 anonim ***** válasza:
31%
A listáddal pont elég leszel arra , hogy használható gumibabaként üzemelj.
2018. nov. 24. 17:59
 14/46 The pale emperor ***** válasza:
40%

Ez a legyen diplomája...istenkém. Ilyenkor jönnek azok az érvek, hogy mert akkor intelligens...meg lehet rá építeni anyagilag családtervezésnél. Ugyan kérlek. Ezeket bárki tudja nyújtani aki olyan ember. És tudom, hogy sokan már szitokszóként használják a diplomás kifejezést de ezzel együtt is most komolyan ha oda áll eléd valaki aki elvégzett valami bagatel baromságot egy bréhegyező büfészakon azzal előrébb vagy? Meg sem tudják fogalmazni, hogy miért is kell az a diploma. Megmondom. Mert akinek nincs az egy pörköltszaftos trikós proli. Hogyne. Ezeknek az embereknek fingjuk nincs a real world-ről. Oké egy mérnöki diploma le a kalappal meg van még néhány de te miért is várod el? Te sem tudod. Persze szived joga elvárni bármit. Pl legyen 2 farka, meg akármit.

De, hogy a kérdésedre is válaszoljak teljesen objektíven tekintve, igen túlzó elvárás és ráadásul bullshit is.

2018. nov. 24. 18:00
 15/46 anonim ***** válasza:
52%

Az a baj, hogy ha valaki ezek közül valamelyikkel nem rendelkezik, az már mindjárt silány lesz a szemedben, pedig a legtöbb embernek vannak olyan hibái, gyengeségei vagy elmaradásai, amiket pont egy társ mellett tudna rendbe rakni.

Ha pl. engem nézünk, engem mindjárt kilőnél az érettségis és az egészséges önbizalmas pontnál.

Saját vállalkozásomból élek, amit az egyetem alatt kezdtem, és ami miatt ott is hagytam, mivel felesleges időpazarlásnak éreztem, de nem ismerek korombeli embert, aki jobban keresne nálam.

A másik meg, hogy egészen huszonéves korom közepéig kb. semmibe nem vettek a lányok, így az egészséges önbizalom nem alakult ki nálam úgy, mint azoknak, akik gimis koruk óta járkálhattak a jobbnál jobb nőkkel. Tudod mikor jönne meg? Ha a megfelelő lány elhitetné velem, hogy én sem vagyok kevesebb náluk.

De ha neked csak az aranyifjak jók, akiknek mindig minden rögtön jól ment és sikerült, akkor hajrá, csak ők nincsenek olyan sokan.

2018. nov. 24. 18:00
 16/46 The pale emperor ***** válasza:
48%

Még annyit had fűzzek hozzá, hogy te sem lehetsz egy főnyeremeny mivel olyan elvárást nem látok, hogy legyen olvasott, intelligens, hűséges, jó humorú stb.

Gondolom kell egy trófea akivel gyorsan potyogtatsz egy csemetét azt' 'jóvanakkó' majd eltart meg pelenkázza a csimotát, elmosogat.

2018. nov. 24. 18:04
 17/46 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem a következő randira ezzel a listàval menj, és kérdezd ki a szerencsétlent aki szóba àllt veled.

Sportoljon valamit...

Aha.

Szerinted minden embernek van erre ideje, energiàja?Hàt nem.

Pàrom berendezte a vendégszobàt konditeremnek, szerinted hànyszor megy be?Egyszer sem, legfejjebb ha a meccset a hodàj méretű tv-n akarja nézni.

Bőven elég neki a munka.

Érettségije van, de végtelenül sokat olvasott, intelligens ember.

Nekem nincs érettségim sem, mégis szeretnek beszélgetni velem az emberek.

Adjon a külsejére...Ez oké, de hogy gondolod, napi 4-5 óràt üljön a tükör előtt, kizàrólag Armani öltönyt és Gucci cuccokat viseljen, esetleg a Rolex a kezén legyen?

Nem lepődök meg, hogy egyedülàlló vagy, ezek alapjàn az is maradsz.

34N

2018. nov. 24. 18:07
 18/46 anonim ***** válasza:
14%

Akkor túlzóak, ha hozzátesszük azokat a szempontokat is, amiket kifelejtettél:

- legyen magas

- legyen jóképű

- legyen kigyúrt

- legyen autója és saját lakása

- minimum fél millát keressen havonta

2018. nov. 24. 18:14
 19/46 anonim ***** válasza:
72%

átlag magyar férfi ennyire silány

Pfff. Az a baj, hogy amikor ilyen gusztustalan általánosítást olvasok, egyszerűen elmegy a kedvem a normális választól. :/ N

2018. nov. 24. 18:15
 20/46 anonim ***** válasza:
46%
Édes szívem, TE mit tudnál beletenni egy kapcsolatba? Egyébként csak megsúgom, hogy amíg te válogatsz, elszalad melletted az élet, és a srácok is elkelnek, találnak nálad jobbat (szerencséjükre), te pedig ott maradsz majd egyedül. Amúgy az is látszik, hogy sosem voltál még igazán szerelmes, és ezért most biztosan megkapom a lepontozást, de számomra úgy tűnik, mintha kicsit érdekember lennél. Ha lettél volna már fülig szerelmes, akkor tudnád, hogy sokszor szhart sem érnek a listázgatások, mert előfordul, hogy olyanba zúgsz bele, akiről ezt végképp nem is gondoltad volna.
2018. nov. 24. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!