Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyaság utan nem találom magamban a nöt, pedig reg szultem, mas is van igy?
Tizenegy eve szultem, csaszarral , egy gyerekem van
Par eve nagyjából visszataláltam magamhoz , sminkelek , fodrasz , stb lefogytam de megse erzem azt , hogy nö lennék , vagyis van szexualis vágyam, de nincs elég motivációm arra , hogy komolyan foglalkozzak egy ferfivel
Eleg a flört , utana haza akarok menni
Egyedul akarok lenni
Mas hogy van ezzel ?
Az anyasag leköt erzelmileg
...nem lep meg!
Sajnos ahogy elnézem az életedben tántogó űrt a gyerekeddel pótoltatod. Öreg hiba volt.
Nem állsz készen egy kapcsolatra. Addig felesleges erőltetni.
A szülés, és a válás elég trauma volt pár éven belül, hogy tarts attól: most se lesz jobb a kapcsolatod.
Ezért menekülsz haza.
Majd ha készen állsz, akkor azt veszed észre, hogy egy konkrét férfi körül forognak a gondolataid.
amikor megláttam a kérdést, azt hittem, egy pár hónapos baba anyukája ír. akkor azt gondoltam, hogy az lesz a válaszom, hogy nem csoda, hiszen amikor az én fiam volt ilyen pici, örültem, hogy tudtam, merre van az előre, a nőieskedést meg letojtam.
DE!
ha 11 éves a gyereked, és csak pár éve kezdtél rendesen kinézni, nem csoda, hogy elhagyott a férjed.
ha nem érzed a "pasizás" hiányát, nem gond. ha bedöglene a házasságom, én is lehúznám a rolót. de mindezt ne kend a gyerekedre. és főleg: soha ne mondd ezt neki! tele lesz szegény lelkifurdalással, ő nem tehet róla, hogy neked elég volt a férfiakból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!