Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám magamban helyre tenni, hogy tényleg nagyon tetszik egy srác, vagy csak szükségem van rá?
Nem túl rég ismertem csak meg, kellett egy kis idő, mire megtaláltuk a közös hangot, de meglett. Viszont ha az eszemet használom, akkor tudom, hogy nem akarok még rendes kapcsolatot sem tőle, sem mástól, mert volt egy elég hosszú és fájdalmas kapcsolatom, és még nem állok készen egy újabbra. Pedig ezzel a sráccal nagyon akarok, úgy érzem, egyszerűen rákattantam, mindenére, ahogy van. És így olyan szerencsétlennek érzem magam, hogy nem tudom kezelni ezt sem, mert ő tudja/érzi rajtam ezt a bizonytalanságot. Félek, hogy elijesztem. Félek, hogy elrontom. Másfelől ott van, hogy rengeteg fájdalmas dolgon estem át az utóbbi időkben, és abban is bizonytalan vagyok, hogy tényleg így érzek iránta, vagy csak kell valaki, akire rá tudom összpontosítani a figyelmem és az energiám, miközben darabokban van az életem.
Gondolom, érződik, hogy mennyire zavart vagyok ebben :D
Adjak időt magamnak, vagy csak menjek az eszem, vagy a szívem után?
26/L
Flörtölj-barátkozz vele,abból nem lehet baj!
Legyél nyitott,és mosolyogj sokat,meglátod csak hasznodra fog válni.
F
Honnan tudod, hogy a sráccal minden OK, hogy vele nem történt semmi rossz az utóbbi időben:). Pont egy ilyen korú lányba bolondultam és is bele, első pillanattól tetszett de el telt pár hónap mire kezdeményezni kezdtem nála.
Sajnos épp hasonló dolgot tapasztalok nála, hogy hol az veszem észre, hogy bolondul értem hol azt, hogy vissza fogja magát vagy éppen menekül. Ő az első olyan akivel, nagyon jól ereztem magam a randijaim során.
A lánynak is , bár nem beszélt róla, úgy érezem rengeteg olyan problémája volt amiről nem beszélt, de érzem, hogy van sok minden amit elfojt.
Nekem még nem volt barátnőm, és néha már a falra mászok a fájdalomtól, mert nagyon tetszik a lány, még ha csak külsőleg tetszene akkor nem lenne olyan nagy tragédia, azért nagy tragédia, mert belsőleg is olyan akit úgy érzem, mindig is hiányzott mellőlem, ő az akivel teljesen laza tudtam lenni, és bármiről tudok vele beszélni. Bármiféle lámpaláz nélkül.
Nagyon félek egy kapcsolttól de ennek ellenére mindenképpen belevágnék ha akkor kéne eldöntenem mikor a lány is mellettem van.
Szerintem gondold meg jól. Mert e döntessél két embert tehetsz boldoggá vagy boldogtalanná. Ha jól érzed magad vele, akkor ragad meg a lehetőséget mert ritkán van olyan, hogy úgy de úgy igazán jól erezd magad, vele hogy egy csöppet sem érzed , hogy kompromisszumot kötnél... (természetesen 100% ban nem találhat senki, de a különbségek vagy egyes dolgok amik más esetben zavarnának ilyenkor tényleg eltörpülnek. )
U.i. Rengeteget szenvedek srácként attól, hogy nem tudom, hogy udvaroljak ennek a lánynak úgy, hogy ne ijesszem el vagy ne legyek túl rámenős vagy papucs de érezze, hogy fontos nekem.
28f
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
1. válaszolónak: A mosoly nem igazán megy mostanában, mert teljesen kinyírt lelkileg ez az időszak, de igyekszem rendbe jönni.
2. válaszoló, nagyon-nagyon szurkolok nektek, hogy rendben legyetek! Szerintem ne engedd el ezt a lányt :) Várj rá, állj mellette, ahogy csak tudsz.
Tudom, hogy az én bánatemberem sem teljesen van rendben, de ő sokkal jobban tudja ezt a helyzetet is kezelni, ami köztünk van. Én úgy érzem, kiadtam magam neki, és nem kaptam vissza a dolgot. Azt hiszem, rossz dologra vágytam eddig, és inkább feladom, és magamra koncentrálok.
Sajnálom, hogy feladod és köszönöm a biztatást.
Úgy tűnik ez a lány is feladta... már 3 napja kerül engem. Pedig csak általános dolgokkal, kerestem meg, hogy telt a napod, hogy utaztál és hasonlók... :(.
Tudom, hogy elolvasta amit írtam, megnézni, de nem ír rá semmit, még annyi is nehezére esik, hogy annyit írjon, hogy nincs ideje... vagy valami kifogást írjon... látja de hallgat.
Nem értem, hogy mi történt.
De ha a következőre sem válaszol akkor tudomásul kell vegyem és elfeledjem örökre. Ha tovább folyatom akkor ezentúl szerintem az már átmegy zaklatásba, és azt nem engedhetem meg magamnak.
Nincs igazán, nem tudom még mindig, hogy mi van köztünk, de keressük egymás társaságát, és remélem, ez így is marad még.
De továbbra is elég idegőrlő a helyzet, hogy mást akar az eszem, mást az érzéseim, és nem igazán látok kiutat semerre.
Sajnálom, hogy nálad nem alakult jól a lánnyal, hidd el, úgy se tudnád megmenteni, ha ezek után nem nyit feléd újra, akkor próbálj te is továbblépni, még ha nehezen is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!