Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan higgyek magamban? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

20/F

Volt az életem során 7 párkapcsolatom. Az első kapcsolat váratlanul jött, és tartott csak 2 hetet. Aztán jöttek s többi kapcsolatok amik 1 hónapot vagy heteket tartottak. Elején szép lányokra volt szerencsém, akik igazán szépek voltak, az alakjuk is. Smároltam végre valahányra. Szégyenlős voltam az elején ami szerintem megérthető. Tovább a kapcsolatjaim csak romlottak, megcsaltak a másikkal. Nem volt szex csak ölelés, smárolás. Aztán ahogyan jól kezdődött az elején, úgy romlott az egész helyzet, jöttek csúnyák. Szerintem én szép vékony lányt érdemlek, és nem egy kövér lányt. Én szerintem szép vagyok, 180 magas, 80 kg (nem vagyok kövér). A problémám a következő;

Ezekkel a lányokkal interneten ismerkedtem meg, aztán egy idő után találkozás lett belőle, és így kavaradtunk össze. Na ennek már kb 1-2 éve. Azóta nagyon nehezen tudok rendes kommunikációt teremteni egy lánnyal. Ráírok egy lányra, és ő válasza: “ Szükséged van van valamire?”. Na ez milyen válasz? Aztán írja tovább: “Mert itt neten mindenkinek valamire szüksége van.” Na itt van ez a probléma, hogy ha egyik pasi valamire van szüksége akkor az összes ugye? Ez betegség. Aztán a legtöbb lány azt gondolja, hogy a férfiak csak perverz állatok, és nem léteznek már normálisak. Mire jó ez? Igazán próbálok rendes kommunikációt teremteni azzal a lánnyal és ilyen válaszokat kapok? Körülöttem levő emberek akik szabadosak voltak, el tudtam képzelni róluk, hogy lesz barátnőjük, és úgy is lett.

Én hogyan higgyek önmagamban, hogy nekem is valóra válhat az álmom? Hogyan vonzam magamhoz a lányokat? Munkában a lányoknak kommunikálok csak picit aztán nincs miről dumálni.

Szerintetek mit tegyek? Depis vagyok ez végett. Magam vagyok. Se barátok, se senki. Ku***ra nehéz. Lecci segítsetek rajtam. Megfogok őrülni és lelkileg bele fogok egy idő után betegedni.

2018. nov. 23. 09:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Foglalkozz önismerettel, önszeretettel. Rengeteg könyv, hanganyag és előadás van a témával kapcsolatban.

Ajánlom a következő szerzőket, filmeket: Bagdi Bella, Szabó Péter, Csernus Imre, A békés harcos útja... https://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58

2018. nov. 23. 09:23
 2/17 anonim ***** válasza:
lolwat. nekem 23 éves koromig egy darab nőm se volt, neked már 7 ! mit vagy úgy oda? fiatal vagy még, majd lesz még nőd, eddig is találtál, ezután is fogsz. fenének emészted magad, inkább keress valami hobbit, olvass el száz könyvet, hogy ne legyél ilyen hülye, tanuld ki az öltözködést, építsd magad. ott a youtube, tanulj meg angolul, stb.
2018. nov. 23. 09:24
 3/17 anonim ***** válasza:

A szókincseddel kezdjél valamit elsősorban mert egy önbizalomhiányos férfitól, aki nem tudja szépen, választékosan kifejezni a gondolatait, szabályosan menekülnek a nők.

Ott van még a "te ilyen/olyan lányt ÉRDEMELSZ" mentalitásod is, ami szintén visszataszító, így ismeretlenül is.

Labilis vagy érzelmileg, szellemileg, szintén kizáró ok minden értelmes nőnél.

Van gond rendesen.

2018. nov. 23. 09:26
 4/17 anonim ***** válasza:
Felvidéki a srác, azért ilyen a szókincse. De nagyon gáz vagy ember, inkább nem is reszletezném miért.
2018. nov. 23. 09:30
 5/17 A kérdező kommentje:
09:30: miert?
2018. nov. 23. 09:30
 6/17 anonim ***** válasza:

1. A személyiségeddel van baj. Legyél tökös, vicces, magabiztos, jó dumás, kezdeményező. Az ilyen srácoknak vannak barátnőik, amit te is írtál. Csinálj valamit az életeddel, amiből meríthetsz önbizalmat. Tanulj valamit hogy jobb munkád legyen majd, vagy kezdj el gyúrni, a legtöbb embernek onnan jön önbizalma ha több pénze vagy nagyobb izmai vannak (tetszik-nem tetszik, ez az igazság). De a fent leírt személyiség tulajdonságok is fontosak.

2. Az hogy nincsenek barátaid rohadt nagy szívás. Mi lett az iskolai barátoddal? Én 25 vagyok, de mai napig a középiskolai barátaim a legjobb barátaim, pedig sokkal már nem is lakunk egy városban, de folyamatosan tartjuk a kapcsolatot 4-5-en egymással.

3. A csajok jobban a személyiséget nézik, még mi inkább jobban a külsőt, de ezt ne úgy értsd hogy a csajok is szentek, mert ők sem az aranyos, kedves, rendes, udvarias srácokat keresik, hanem személyiségre azt amit fentebb írtam legelöl. Ahogy nekünk a vékony alkatra áll fel, úgy nekik az olyan srácokra nedvesedik a bugyi, akiknek olyan tulajdonságai vannak (tökös, vicces, magabiztos, jó dumás, kezdeményező). Persze a kinézet is számít, de azt írtad abban nincsenek bajaid.

2018. nov. 23. 09:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Most tényleg részletezzem? Hát jó.

"20/F. Volt az életem során 7 párkapcsolatom." WTF? 20 évesen? Tudod egyáltalán, mi az a PÁRkapcsolat? Ja, hogy aki két hét kavarást már annak nevez...

"Szerintem én szép és vékony lányt érdemlek, nem egy kövér lányt" Megint csak WTF? Szerinted a lányok valami tárgyak amit te megérdemelsz? Miért érdemelne meg bárki bárkit is? Egy párkapcsolat nem megérdemlés kérdése.

A második bekezdésed egy az egyben beteg, és még te írod, hogy ez betegség. Te akarsz görcsösen, erőlködve valamit, neked van szükséged valamire, raadasul kizárólag egy szép és vékony lánytól. Nem csoda hogy felteszik neked ezt a kérdést és menekülnek, mert ez még így olvasva is nagyon gáz.

2018. nov. 23. 09:46
 8/17 A kérdező kommentje:

09:34: Hogyan legyek tökös vicce, jó dumáló? Én csendes fiú vagyok, de ha elkezdek beszélni egy lánnyal, nem tudom abbahagyni, mert annyit beszélek. Mit csináljak az életemben, hogy nőjjön az önbizalmam? Van erőm, de nem tudok gyúrni.

Már múltkor is feltettem hasonló kérdést, hogy volt egy 2 barátom a múltban, és le is írtam, hogy miért romlott el a barátságunk. Az alapiskolában csak sikáltak engem, le voltam nézve, hulyét csináltak belőlem. 1-2 x ha összefutunk a volt alapiskolási osztálytársaimmal, de ez a minden, nem járnak sehova, és ha mondom, hogy gyere elmegyünk bulizni, vagy meginni valamit, nem, ő neki nincs kedve, ő inkább nyomja a CSKO-t vagy a FIFA-t.

2018. nov. 23. 09:51
 9/17 A kérdező kommentje:

09:34: Szerintem jól nézek ki, és ami a meglepő, hogy a lányok azt szokták gondolni, hogy foglalt vagyok, és azért nem írtak vissza, hogy hogy létezik, hogy szabados vagyok. Mondom látod, nincs szerencsém.

09:46: Igazad van, mindenkit úgy kell elfogadni amilyen ahogy néz ki, csakhogy a lányok engem lepattintottak azért, mert nem jöttem be nekik. Oké, nem lehet mindenkinek megfelelni. Nekem is talán nagyok az elvárásaim, hogy normális, aranyos, jószívű lány legyen, és vékony alakja legyen. Az hogy honnan lesz, az nem számít. Tudom, hogy nem minden a külső, de a lányok szerintem azt nézik a fiúkon.

Nem akarok semmit görcsösen, erőlködve, de próbálkozom, harcolok, még ha nehéz is. Váratlanul is voltak találkozások, és nem lett jó vége.

2018. nov. 23. 10:02
 10/17 anonim ***** válasza:
olvass el száz könyvet.
2018. nov. 23. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!