Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan higgyek magamban? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

20/F

Volt az életem során 7 párkapcsolatom. Az első kapcsolat váratlanul jött, és tartott csak 2 hetet. Aztán jöttek s többi kapcsolatok amik 1 hónapot vagy heteket tartottak. Elején szép lányokra volt szerencsém, akik igazán szépek voltak, az alakjuk is. Smároltam végre valahányra. Szégyenlős voltam az elején ami szerintem megérthető. Tovább a kapcsolatjaim csak romlottak, megcsaltak a másikkal. Nem volt szex csak ölelés, smárolás. Aztán ahogyan jól kezdődött az elején, úgy romlott az egész helyzet, jöttek csúnyák. Szerintem én szép vékony lányt érdemlek, és nem egy kövér lányt. Én szerintem szép vagyok, 180 magas, 80 kg (nem vagyok kövér). A problémám a következő;

Ezekkel a lányokkal interneten ismerkedtem meg, aztán egy idő után találkozás lett belőle, és így kavaradtunk össze. Na ennek már kb 1-2 éve. Azóta nagyon nehezen tudok rendes kommunikációt teremteni egy lánnyal. Ráírok egy lányra, és ő válasza: “ Szükséged van van valamire?”. Na ez milyen válasz? Aztán írja tovább: “Mert itt neten mindenkinek valamire szüksége van.” Na itt van ez a probléma, hogy ha egyik pasi valamire van szüksége akkor az összes ugye? Ez betegség. Aztán a legtöbb lány azt gondolja, hogy a férfiak csak perverz állatok, és nem léteznek már normálisak. Mire jó ez? Igazán próbálok rendes kommunikációt teremteni azzal a lánnyal és ilyen válaszokat kapok? Körülöttem levő emberek akik szabadosak voltak, el tudtam képzelni róluk, hogy lesz barátnőjük, és úgy is lett.

Én hogyan higgyek önmagamban, hogy nekem is valóra válhat az álmom? Hogyan vonzam magamhoz a lányokat? Munkában a lányoknak kommunikálok csak picit aztán nincs miről dumálni.

Szerintetek mit tegyek? Depis vagyok ez végett. Magam vagyok. Se barátok, se senki. Ku***ra nehéz. Lecci segítsetek rajtam. Megfogok őrülni és lelkileg bele fogok egy idő után betegedni.

2018. nov. 23. 09:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10:09: Amint már említette itt egyik válaszoló, hogy Felvidékről származom, ezért ócska a helyesírásom. Tudom, hogy ez nem kibeszélés, de igyekszem úgy írni, hogy minnél kevesebb helyesírási hibaim legyenek. Ezért felmerül lehethogy a következő kérdés, hogy mit keresek itt: Itt kaptam normális válaszokat, nem mint a szlovák barátaimtól. Ezért köszönöm a válaszokat egyben is.
2018. nov. 23. 10:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
én nem azért mondtam hogy olvass el száz könyvet mert gondom van a helyesírásoddal. hanem azért hogy ne légy ilyen hülye.
2018. nov. 23. 10:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Most miért kell engem lehülyézni? Szerinted azzal megoldom mindent, ha fogok sok könyvet olvasni? Igen, nem fogom az agyam ezen törni, de szeretném ezt javítani magamon, hogy ne legyek félénk, legyek bátor a lányokhoz, hogy szeressenek engem.
2018. nov. 23. 10:28
 14/17 anonim ***** válasza:

"Szerinted azzal megoldom mindent, ha fogok sok könyvet olvasni?"

Akkor gondolom, hiába írtam az 1. válaszomat. Csak úgy fogsz tudni megváltozni, ha teszel is érte.

Könyvek elolvasása nélkül tájékozatlan maradsz, nem lesz hozzá ismereted, hogy hogyan változz meg!

2018. nov. 23. 10:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Én szeretnék tenni is érte. És amit írtál első válasznak, neked segített?
2018. nov. 23. 10:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Gondolkozz már, könyörgöm! Ha nem segített volna, akkor szerinted tanácsoltam volna ezeket?
2018. nov. 23. 10:46
 17/17 anonim ***** válasza:
tök mindegy milyen könyveket olvasol. a legjobb ha sokfélét. attól bölcsebb leszel. és jó sokat. irhattam volna azt is hogy nem leszel ilyen buta. de végülis tökmindegy. nincs sok ismereted a világról, senem vagy művelt, így nehéz humorosnak és szórakoztatónak lenni. ha jó sokat olvasol, akkor szórakoztató és remélhetőleg még humoros is leszel. azért a könyvek nagy része ne önismereti könyv legyen, hanem történelmi regények, természettudományos munkák, ilyesmik.
2018. nov. 23. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!