Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve nagyon tetszett nekem egy lány, de valamit nagyon elrontottam. Magam sem tudom, mi lehet az oka annak, hogy azóta egyáltalán nem kerestem mást. Régen nem így volt. Lassan 30 vagyok, és nem volt még barátnőm. Miért történik ez?
A miért mindig nagyon jó kérdés, főleg, ha ennyire kevés infót adsz meg magadról.
A magányos pali szindróma általános okai:
Baráti kör hiánya, nincs hobbid, ahol találkozhatnál nőkkel, számítógép előtt ülsz egész nap, betegesen félénk vagy stb.
Nekem is volt ilyen haverom, tetszett neki 5 éve (!!!) egy kolléganő és fél évtizeddel később eszmélt a srác, hogy talán lépni kellett volna.
Ráírhatsz esetlegesen, ha szimpatikus voltál neki és még egyedülálló, akkor pozitívan fog reagálni.
Ha nem, akkor lépj tovább és keress másik nőt. Építsd ki a baráti körödet, űzz valami sportot amibe beleadsz mindent, hasonlók. Kissé fel kell tápolnod az önbizalmadat, az lesz a probléma megoldása.
Fordítva ülsz a lovon. Se baráti köröd, se érdekes hobbijaid, semmi. Csak létezel. Elmész dolgozni, hazamész és zsörtölődsz az agglegényléten.
Ne haragudj de mit tudnál adni egy nőnek? Nem bántani akarlak, de elég sok probléma van az életedben, amit kezelned kéne és ezeket NEM egy nő feladata megoldani. Te sem akarnál egy olyan nőt, aki összeomlik, ha nincs éppen párkapcsolata.
Bármennyire fáj, össze kell kapnod magadat anélkül, hogy becsajoznál. Utána majd jön a nő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!