Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek végleg elrontottam vagy még helyre tudom hozni?
Sziasztok.
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem. Összeszedtem minden bátorságomat és leültem mellé a vonaton beszélgetni. Sajnos a beszélgetésünk óta eltelt egy hónap mert sokszor én sem találkoztam vele meg amikor találkoztam is vele akkor sajnos nem mertem odamenni hozzá. Igazság szerint nincsen sok önbizalmam mert ő volt az első lány akihez odamentem és beszélgettem vele így érthető, hogy nagyon zavarban voltam. Amikor beszélgettem vele észrevettem rajta, hogy ő is zavarban volt. Az is eltántorított, hogy amikor ültem a vonaton és amikor ő felszállt olyan volt mint ha észre sem vett volna, nem is köszönt és akkor azt hittem, hogy nem is érdeklem vagy egyszerűen nagyon szégyellős. Legutóbb amikor láttam a vonaton amikor készült lefelé szállni mélyen a szemembe nézett és én is az övébe és sajnos már ennyitől is nagyon zavarban voltam és meg sem mertem szólalni.
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy szerintetek lenne e még esélyem, hogy újra beszélgessek vele?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Nézd, megtetted a lépést, innentől kezdve nem gondolom, hogy bármit helyre kéne hoznod.
Ha ő akar valamit, akkor majd ő is tesz egy lépést. A nézés az nem lépés...
Csak sajnos nem olyan könnyű elengedni. Ha nem láthatom állandóan hiányzik. Talán egyszer sikerül túltennem magam rajta.
Köszönöm a válaszaitokat.
Szia.
Amikor leültem mellé akkor bemutatkoztam neki és ő is nekem. Sajnos sokat nem tudtunk beszélgetni mert hamar le szállt a vonatról de az iskoláról beszélgettünk, hogy hol tanul milyen szakon ő is érdeklődött felőlem, hogy hogyan tovább az érettségi után, szeretnék e rendőr lenni. Azt vettem észre, hogy nem csak fél mondatokkal hanem egész mondatokkal válaszolt.
Amikor készült leszállni a vonatról akkor megkérdeztem tőle, hogy holnap is ezzel a vonattal jön e és mosolyogva mondta, hogy igen és elköszöntünk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!