Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincsenek barátaim attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincsenek barátaim attól még lehet barátnőm?

Figyelt kérdés
Vagy barátok nélkül szinte lehetetlen találni?
2018. nov. 17. 13:56
1 2
 11/17 peca1000 ***** válasza:

Nekem egyetlen barátom sincs, haveri kör is feloszlott már több mint 10 éve.

Mégis sikeres vagyok a nőknél.

Konkrétan nem érdekelte őket, sőt ez kifejezetten előny volt nekik.

Az elmúlt 17 év alatti összes nőmet netes társkeresőn ismertem meg, a 2 feleségemet is.

Intro vagyok, ők is azok voltak zömmel.

2018. nov. 17. 15:27
 12/17 A kérdező kommentje:
Azért nincsenek barátaim, meg barátnőm sem, mert nem vagyok beszédes, társasági ember. Jól el vagyok egyedül is, de azért jó lenne ha lenne egy lány akivel szeretjük egymást.
2018. nov. 17. 15:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy sosem voltak barátaid, vagy csak épp most nincsenek (az élet hozhat ilyen helyzetbe).

Ha sosem voltak, akkor majdnem lehetetlent akarsz. Az emberi kapcsolatok csúcsát, párkapcsolatot akarsz, amikor a szocializációnak azon a szintjén sem vagy, hogy barátaid legyenek.

2018. nov. 17. 15:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen, én is pont ilyen vagyok, nem igazán igénylem a társaságot, barátaim se nagyon vannak csak neten van pár ember, akikkel több mindent meg tudunk beszélni.

Csak pont ebből kifolyólag lehetőségem se nagyon van, a társkeresők olyanok, amilyenek, a munkahelyemen csak férfiak vannak, az ilyen utcán / vonaton leszólítás meg elég kínosan tud végződni néha, vagyis ott állunk ahol a part szakad.

2018. nov. 17. 15:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehet, legalábbis jobb, mint a társasági majmok. Kivéve ha nagyon hiányoznak a haverok, és onnantól a nőtől vársz el minden szórakoztatást.
2018. nov. 17. 15:55
 16/17 A kérdező kommentje:

:(

Most 21 éves vagyok, és kb 14 éves korom óta nincsenek barátaim, kiközösítettek, és onnantól teljesen magamba fordultam. Nem zavar az annyira, hogy nincsenek barátaim, de az hogy nincs barátnőm az nagyon zavar. Nem szeretnék egyedül élni, rossz hogy nincs akit szeressek.

2018. nov. 17. 16:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Nyilván ilyen szupertársasági lányt nehezen fogsz tudni megfogni, mert közülük sok olyan van, akinek az a hitvallása is, hogy akinek nincsenek barátai, az nemnormális / defektes. De pl. vannak hozzád hasonló lányok is, akiknek nincsenek barátai, ők pl. meg is fognak érteni, ha hasonló okok miatt vannak ugyanebben a helyzetben... és olyan extrovertáltabb lányok is vannak, akik megértenek és akár ellentétek vonzzák egymást alapon vonzódnának hozzád.

Az is kérdés, mondjuk, miért nincsenek barátaid. pl. teljesen más eset az, ha nagyon elviselhetetlen személyiséged van, ha egészségtelenül félénk/antiszoc vagy vagy ha csak nehezen tudsz feloldódni társaságban.

2018. nov. 17. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!