Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek lányokkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek lányokkal, ha nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés
Ugyebár a párkapcsolatok (általában) úgy alakulnak ki, hogy a férfi és a nő közös baráti társaságban vannak, és ott ismerkednek össze jobban. Na már most, nekem nincsen ilyen ún. baráti társaságom, de a netes ismerkedésben sem lehet bízni, mert a legtöbb lány valójában nem lány, hanem egy unatkozó barom. Ha meg esetleg nőnemű a levelezőpartner, kiderül róla, hogy foglalt és csak szimplán csevegni szeretne. Így mégis hogyan tehetnék szert egy párkapcsolatra?
2017. márc. 28. 10:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Ott van munkahely a sarki bolt,stb

Szerintem majd ha meglátod azt a lányt akit meg akarsz ismerni akkor majd tudni fogod mit kell tenni, jobb esetben.

2017. márc. 28. 10:59
 2/9 anonim ***** válasza:

legegyszerűbb ha tagja leszel valami társaságnak (nem muszáj baráti alapon)

Lehet sport, hobbi, vallás stb.

2017. márc. 28. 11:09
 3/9 A kérdező kommentje:
A hobbimat itthon művelem, meg alapból nemigen vannak lányok abban a közegben.
2017. márc. 28. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
tényleg csak a munkahely marad, esetleg elmész egyedül szórakozóhelyre, ott még barátokat is lehet találni (ritka de nem lehetetlen), és kezdj bele egy új hobbiba, amit nem csak 'otthon lehet művelni' (gondolom valami kocka vagy, hanem akkor mybad). járj el edzeni, az alapból ad egy rakás önbizalmat. tegyél is érte valamit, ne csak azt várd már hogy a szádba repüljön a sült galamb.
2017. márc. 28. 11:21
 5/9 A kérdező kommentje:

,,járj el edzeni, az alapból ad egy rakás önbizalmat. tegyél is érte valamit, ne csak azt várd már hogy a szádba repüljön a sült galamb"

Ekkora sablondumát...

2017. márc. 28. 11:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Sablonkérdésre sablonválasz, először tanulj meg kialakítani barátságokat, addig felesleges párkapcsolatban gondolkodnod. De elmehetsz egyedül bulizni, utcán is megszólíthatsz lányokat, kipróbálhatsz új hobbikat, mondjuk alapvető szociális készségek nélkül (amelyek férfihaverok szerzéséhez kellenek) csajozni szinte lehetetlen lesz, persze bármikor összejöhet valami kis mázlival.
2017. márc. 28. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerinted miért lett sablonduma a sablonduma? Miért mondogatja mindenki? Nem lehet hogy talán azért mert tényleg az a megoldás a problémádra? hm?

Gondold már át logikusan! Csak úgy lesz lehetőséged ismerkedni ha eljársz valahova, és az edzés pl egy kifejezetten jó lehetőség. Egyrészt az egészségednek is jót tesz, másrészt egy izmos férfi eleve jobb esélyekkel indul, harmadrészt szerezhetsz ott haverokat is és máris lesz társaságod.

Persze tudom miért nem tetszik neked a válasz... mert ha megfogadnád, akkor ki kéne mozdulni a komfortzónádból, erőt kéne magadon venni, és te inkább a kényelmesebb utat keresed. Csak hát olyan nincs. Szóval rajtad áll, hogy teszel el az életedért, vagy te is ilyen megkeseredett frusztrált siránkozó pancser leszel, mint sokan mások ezen az oldalon.

2017. márc. 28. 12:38
 8/9 anonim ***** válasza:

lehet sablon, de az edzés akkor is szuper ilyesmi téren.

Hobbi dologra visszatérve meg, nem az a lényeg, hogy olyat válassz aminél sok a lány, hanem olyat ahol minimális kapcsolatot tudsz fenntartani másokkal akik lehet segítenek csajt találni.

Nekem is volt egy jó kosarazó társaságom, csak dobáltuk a labdát, semmi extra, utána mindig elmentünk egyet sörözni és jó kapcsolat kialakult, néha 1-1 ember tartott egy házibulit, egy csomó ismerőst szereztem és sok csaj is megfordult ilyenkor.

Feltételezem, hogy okos és megfontolt vagy, azt is feltételezem, hogy látod a problémát és választ keresel rá (különben nem írtál volna ide) ezért kérlek gondold át, hogy ha otthon van a hobbid, nem jársz társaságba, nem sportolsz (akár futás a Duna parton, akár konditerem), akkor mégis hogy látod a megoldást arra, hogy lányokkal ismerkedj? Ilyenkor csak a netes ismerkedés vagy a családi események maradnak, az előző csak akkor megy, ha van tapasztalatod és elszántságod, a másodiknál meg örülsz ha 4 évente 1 ilyen lehetőség van.

Az egyetlen tényleges, tuti, bevált megoldás az, hogy kilépsz a komfort zónádból és csinálsz valami olyan társasági dolgot ami picit is boldoggá tesz és ahol emberekkel (nem lányokkal, emberekkel) tudsz ismerkedni és szép lassan találsz magadnak partnert.

És a sport lehet bármennyire sablon, hidd el, azok mondják akiknél bevált és a sport a részükké vált az életüknek.

2017. márc. 28. 13:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Ugyebár a párkapcsolatok nem így alakulnak ki ahogy mondod. Nekem életemben 2 (két) lány volt, akiket baráti, ismerősi körből ismertem meg.

A lányok közel felét a netről ismertem meg (társkeresők, tinder, stb), kicsivel kevesebb mint felüket pedig teljesen random helyeken amikor nem otthon voltam.

Egy lány láttam hogy néz rám a buszon, úgyhogy odamentem hozzá és megszólítottam.

Egy másik csajjal egy lépcsőházban laktunk, ő két emelettel fentebb és sokszor láttuk egymást a folyosón. Úgyhogy a postaládájuk alapján megkerestem őt facebookon, ráírtam és utána alakultak a dolgok.

Volt akihez még régen az egyetemi főépületben mentem oda miközben ő ott laptopozott, mert ismertem látásból egy óráról és kérdeztem tőle valami hülyeséget hogy hol van a valami, aztán beszélgettünk tovább, stb és később randiztunk.

Ja és kifejezetten nem tartom magam egy hatalmas nőcsábásznak és bulizni sem járok. Az meg remélem nem számít nagy szuperképességnek, hogy néha szokott tököm lenni (mert amúgy sokszor nem) beszélgetést kezdeményezni olyan szituációkban, amik tálcán kínálják magukat.

26/F

2017. márc. 28. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!