Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy/hol ismerkedjek zárkózott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy/hol ismerkedjek zárkózott lányokkal?

Figyelt kérdés

Üdv.

Ha adott egy huszonéves férfi, aki nem szeret bulizni, sem társaságba járni, az hogy tud ismerkedni?

Elég paradoxon a kérdés, hogy 2 egymáshoz illő ember hogy találja meg egymást, ha nem keresik a másikat.

Változni nem fogok, már oviban kezdtem megváltozni és háttérbe húzódni. Nyilván olyan lányt szeretnék, mint én, aki nem pörög, nem társasági lény (max. kettesben mozi, ilyesmi).

Ötletek? Nekem sajnos nincs.

2016. júl. 5. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Azt már most megmondom hogy baxott drága kibérelni egy mozitermet hogy csak ketten legyetek, ahol meg alapból csak ketten vagytok, az sanszosan elég ócska film lehet!
2016. júl. 5. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
"aki nem pörög, nem társasági lény" Idősek otthona, kórházi elfekvő stb. ott találsz ilyet.
2016. júl. 5. 21:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Retardáltakon kívül még valaki?
2016. júl. 5. 22:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok az a tipikus társasági lény, 1-2 barátom van akikkel csinálunk neha közös programokat ha ra tudnak venni, de nem szeretek bulizni vagy csak úgy eljárni, sokkal jobban tudom értékelni az otthon kettesben töltött esteket.

Nekem ez igy tökéletesen megfelel es hasonló értékrendű férfit keresek magam melle. 24l

2016. júl. 5. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Zárdákban.
2016. júl. 5. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is ugyanilyen srác vagyok. Eddig nekem talán az internet tűnik a legegyszerűbbnek ismerkedni, de eléggé szerencse is kell hozzá, meg sokaknak kell írni, hogy a nagy számok törvénye alapján összejöjjön. Nekem eddig egy kapcsolatom volt internetes ismeretségből (nem társkeresőn ismertem meg, azokon nem próbálkoztam, mert ott hátrány hogy mindenki úgy áll hozzá, hogy párt akar keresni, és csak a szelektálás megy atomra). Most is neten keresgélek, és talán összejöhet majd valami, csak kitartás kell hozzá, meg tényleg sokaknak írni.

Esetleg bulikra gondoltam még, de igazából nem vagyok társasági ember, meg nem is lenne kivel mennem, másrészt meg ott jellemzően nem zárkózott lányok vannak ugye, ha csak kifejezetten olyanokkal akarna ismerkedni az ember.

2016. júl. 6. 00:06
 7/10 anonim ***** válasza:
#3 Ne már... csak neked van jogod retardáltkodni? :)
2016. júl. 6. 10:10
 8/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Azok otthon ülnek, rájuk kell törni az ajtót :D
2016. júl. 6. 11:59
 9/10 anonim ***** válasza:

nehéz ismerkedni,társat találni nehéz,szerencse kell hozzá!

interneten ismerkedjél,a társkeresőzés drága,fizetős

és alig vannak fent.

környezet,munkahely,iskola,internet,fórumok---ismerkedéshez ezek a helyek alkalmasak

sok szerencsét kívánok neked!

2016. júl. 6. 14:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Zárdában.
2016. júl. 7. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!