Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a tulajdonsagok manapsag nem szamitanak egy pasinak?
Nem kulcsfontossagu a penz, nem varok el kocsit, se lakast. Nyilvan egy koron felul jobb,ha nem otthon el a ferfi, de igazabol ez sem kizaro ok. (Nekem van lakasom, egyedul elek, a talalkozasokkal se lenne problema.)
Legyen munkaja, amibol eltartja magat, tud felretenni es ennyi.
Sosem csaltam meg senkit, huseges vagyok, nem vagyok az a tipikus instagram csaj, tele elvarasokkal, nem mutogatom magam se a neten, se mashol.
Azt vettem eszre, hogy az ilyen lanyokat megsem reszesitik elonyben a ferfiak. Erdekelt egy srac, de mivel nem vagyok egy Kiss Virag kategoria kulsore(mast is mondhatnek, csak pelda viszonyitasi alapnak), nem kellettem.
Pedig nem vagyok csunya, se kover, terembe is jarok.
25L
Odamentél a sráchoz, és elmondtad neki, hogy bejön neked, és hogy te milyen vagy?
Ugye nem?
Honnan tudod, hogy ez a csaj jön be neki?
Ő mondta?
Most mondhatnánk azt, hogy ez amit írtál ez a legtöbb embernek megvan, a legtöbb emberben megvan.
Azért még mindig kevesebb azoknak a száma akiknek 25-30 körül saját lakása vagy háza van és egy új autója, és minden évbe tengerparti nyaralásokra jár és havi fél milliót keres...
Olyan tulajdonságokkal bíró férfiak, és nők is, sokkal többen vannak amit te írsz.
És ha te olyan vagy amilyennek leírod magad akkor a probléma ilyen esetben az, hogy nem vagy nyitott, nem lehet "hol" megtalálni, ellenszenves vagy, avagy várod a sült galambot...
De , amit írsz azok nagyon fontos tulajdonságok.
De ahhoz az is kell, hogy tetszél a másiknak illetve, hogy el akarja kötelezni magát.
Egy huszonéves férfi nem szereti, ha egy nő bírtokolni akarja és le kell mondania sok mindenről amit singliként csinálhatott.
Viszont, ha egyszerre tart vonzónak külsőleg, értékeli, hogy nem posztolod magadat minden percben( én pl kifejezetten értékelem, mert kínosnak tartom, ha olyan csajom van amelyik minden .zart posztol magárol)
És még el is akar köteleződni akkor te nagyon is jó választás vagy jó tulajdonságokkal!!
Örülök, hogy van még ilyen lány!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!