Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a tulajdonsagok manapsag nem szamitanak egy pasinak?
Nem kulcsfontossagu a penz, nem varok el kocsit, se lakast. Nyilvan egy koron felul jobb,ha nem otthon el a ferfi, de igazabol ez sem kizaro ok. (Nekem van lakasom, egyedul elek, a talalkozasokkal se lenne problema.)
Legyen munkaja, amibol eltartja magat, tud felretenni es ennyi.
Sosem csaltam meg senkit, huseges vagyok, nem vagyok az a tipikus instagram csaj, tele elvarasokkal, nem mutogatom magam se a neten, se mashol.
Azt vettem eszre, hogy az ilyen lanyokat megsem reszesitik elonyben a ferfiak. Erdekelt egy srac, de mivel nem vagyok egy Kiss Virag kategoria kulsore(mast is mondhatnek, csak pelda viszonyitasi alapnak), nem kellettem.
Pedig nem vagyok csunya, se kover, terembe is jarok.
25L
Nem kuldok kepet, szerintem nincs a kulsommel semmi baj.
Es nem, nem ecsetfeju pozerek erdekelnek, jezusom :D
Ő más tulajdonságokat részesít előnyben, így az értéleid számára nem jelentettek semmit. Ez sajnos megtörténik.
Szerintem igen is sokat számítanak, bem csak a férfiak szemében, persze ez ember függő.
Én személy szerint eddig nem vettem észre az ilyen lányokat, mint amilyen a leírásban is szerepel. Persze ugyanezeket a dolgokat vallottam és esküdtem a hűséges "konzervatív" értékrenddel bíró lányokra, mégis a vörös démonok meg a qrvás kinézető szőkék, meg a fekete Lara Croftok vonzottak. Most van az, hogy meg is látom magam körül azokat a lányokat, akik valóban értékesek. Pedig eddig is ott voltak.
Ez az ego, a tökéletesnek látszó miatt nem veszed észre a tökéletest...
Szerintem olyan pasiban fogod megtalálni amit keresel - akiben most így kapásból nem várnád vagy gondolnád hogy megtalálod. Szerintem próbálj meg még nyitottabb lenni, és járj nyitott szemmel. (Bár ez(ek) csak tipp(ek) - mert ez alapján nem látok bele a dolgokba. ~ Talán valami visszahúzódó; magának való pár kéne Neked.) Amúgy görcsösen ne menj rá erre az egészre.., akkor talán bejön valaki.
Amúgy számítanak., és nem nagyok az elvárásaid sem (egyáltalán)!
Meg fogod találni akit keresel.., csak kitartás ;)
Nekem speciel rendesen rá kellett keresni, hogy ki a tököm az a Kiss virág.
Hát ja, szőke haja van, nagy melle, meg szolizott bőre. És?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!