Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mennyire számítanak az alábbi tulajdonságok?
Nagy mell
Nagy fenék
Szép arc
Intelligencia
Milyen sorrendben?
-nem lényeg
-formás inkább, mint nagy
-inkább fontos
-nagyon fontos
1. Nem erdekel, hogy nagy vagy kicsi.
2. Egeszseges meretu legyen
3. Szamit a kinezet, de nem kell nagyon szepnek lenni
4. A legfontosabb
Iq
Arc
Iq
Iq
.
.
.
Mell (nekem a kicsi is bejön, sőt jobban szeretem)
Fenék (nem szeretem ezt a manapság divatos latino feneket, így ez annyira nem fontos, hogy hátrány)
A hunorérzék viszont kimaradt, szóval az egyik Iq-t arra használom el.
Intellektus!!!!
Kerek popsi
Szép lábfejek, talpak, vádlik
Hosszú karok, hosszúkás kézfejek, ápolt körmök.
1.) Szep arc
2.) nagy mell
Ez a ketto fontos.
3.) Intelligencia
Ez olyan nem art ha van kategoria. De nem igazn erdekel ha nincs, mert nem feltetlen az a fontos mennyire van otthon az algebraba, vagy mennyire ismeri Krudyt. Ennel vannak sokkal fontosabb tulajdonsagok is.
4) nagy fenek, mellparti vagyok, nem erdekel a feneke, ne legyen tul nagy, az nekem nem jon be. De amugy hidegen hagy.
7-es: A férfiak egy részének tetszik a nagy mell, de nem ez a döntő a párválasztásban (már akinek). Márpedig a kérdés az utóbbira vonatkozott, ha jól értem.
Nekem is az intelligencia a legfontosabb, mert nem tudnék egy szép, de buta nővel együtt lenni. Fontos a szép arc, fontosabb, mint a mell vagy fenékméret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!