Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a tulajdonsagok manapsag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a tulajdonsagok manapsag nem szamitanak egy pasinak?

Figyelt kérdés

Nem kulcsfontossagu a penz, nem varok el kocsit, se lakast. Nyilvan egy koron felul jobb,ha nem otthon el a ferfi, de igazabol ez sem kizaro ok. (Nekem van lakasom, egyedul elek, a talalkozasokkal se lenne problema.)

Legyen munkaja, amibol eltartja magat, tud felretenni es ennyi.

Sosem csaltam meg senkit, huseges vagyok, nem vagyok az a tipikus instagram csaj, tele elvarasokkal, nem mutogatom magam se a neten, se mashol.

Azt vettem eszre, hogy az ilyen lanyokat megsem reszesitik elonyben a ferfiak. Erdekelt egy srac, de mivel nem vagyok egy Kiss Virag kategoria kulsore(mast is mondhatnek, csak pelda viszonyitasi alapnak), nem kellettem.

Pedig nem vagyok csunya, se kover, terembe is jarok.

25L

2018. nov. 17. 09:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
16%

Azért nem kellesz neki, mert olyan ronda vagy mint a háború. Persze lehet hülyíteni meg nyugtatgatni magad, attól ez még így van. Ha egy minimális szépség lenne benned, akkor legalább egy éjszakára bevállalt volna.

A gond az, hogy lassan már vénlány vagy és a piaci értéked elkezd exponenciálisan zuhanni és ennél csak rosszab lesz. Sajnálom :)

2018. nov. 17. 11:15
 12/28 A kérdező kommentje:
Ooo, auch?
2018. nov. 17. 11:30
 13/28 anonim ***** válasza:
15%
Sorban állnak nálad a pasik, csak egyik se néz ki tökéletesen, ezért észre sem veszed őket.
2018. nov. 17. 11:34
 14/28 anonim ***** válasza:
49%
Van aki próbálkozik nálad? Azok nem tetszenek, vagy más gond van velük?
2018. nov. 17. 11:36
 15/28 anonim ***** válasza:
68%

Rövid életem tanúsága az, hogy a pasiknak a belső a sokadik helyen van a fontossági listán.

(Ami valahol érthető evolúciós okokból.)

Eleve megkérdezel egy pasit, hogy mi a fontos egy nőben, ilyeneket fogsz hallani: "szép arc, jó alak, legyen melle, nőiesen nézzen ki, max.: legyen jó az ágyban, szexi hang, stb."; véletlen sem: "diploma meglegyen, lakás meglegyen", mert ezek általában a nők elvárásai. (Mondjuk míg előbbiekről sokan nem, utóbbiakról viszont mindenki tehet.)

A nők azért néznek ki sokszor p.csásan, mert rájöttek, hogy ezzel tudják bevonzani a legtöbb potenciális hapsit. Ha szolid vagy, hiába van meg mindened, akkor sokszor észre sem vesznek.

Egyszer próbálj meg p.csásan kinézni és viselkedni próbaképp, akkor meglátod, miről beszélek.

2018. nov. 17. 12:07
 16/28 anonim ***** válasza:
75%
*műmelle
2018. nov. 17. 12:23
 17/28 anonim ***** válasza:
75%
Bocs, ezt a #10-eshez tettem hozzá kiegészítésként.^^^
2018. nov. 17. 12:24
 18/28 anonim ***** válasza:
62%
A férfiak számára az elsődleges szempont a külső, mint ahogy a nők számára az intelligencia, magabiztosság, egzisztencia. Ennek biológiai okai vannak. Persze nyilván az értelmesebb emberek valamennyire felülkerekednek az ösztönökön, és a másik megismerése által akár más értékeket is figyelembe vesznek párválasztáskor, ezért van sok kevésbé dekoratív nő, és csóró, nem macho férfi is kapcsolatban.
2018. nov. 17. 12:28
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
15-öst adom! Teljes mértékig!
2018. nov. 17. 12:28
 20/28 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező, azért ne dőlj be az itt válaszolóknak. A gyk 99%-a a lelki beteg pasik találkozóhelye:D
2018. nov. 17. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!