Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jófiúként ne is álmodjak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jófiúként ne is álmodjak egy barátnőről?

Figyelt kérdés

Ha azt mondom egy nőnek egy szórakozó helyen hogy "gyönyörű vagy járnál velem?" elhajt a francba. Ha egy menőcsávó meghívja egy italra akkor meg vihogva megy vele.

Csak a hangos menőző idióták érvényesülnek. Úgy látszik ilyen felszínes és sekéjes a női társadalom. Nem tudom sajnálni őket ha a saját életüket teszik tönkre azzal hogy az alfa menőcsávók után csorgatják a nyálukat közbe az olyan kedves jófiúkat mint én észre sem veszik.

2018. nov. 17. 09:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
84%

"gyönyörű vagy járnál velem?"

te is ugyanúgy egy felszínes fos szöveggel mentél oda, csak még meg is próbálod ezt jófiúságként eladni, egyáltalán nem őszinte

2018. nov. 17. 12:56
 22/30 A kérdező kommentje:

Persze megy a duma hogy legyél laza meg magabiztos... de ha jópofán viccesen azzal álsz oda a csajhoz hogy "gyönyörű vagy járunk?" akkor te vagy a felszines.

Ha egy tetovált menőcsávó lazázik így akkor meg már csúszik is le a bugyi hogy "jaj de menő jaj de vicces jaj de magabiztos". Szánalom...

Meg lesz...ni egy idegen menőcsávót aki külső alapján itél az szexuális szabadság. Ha én megyek oda egy nőhöz aki külsőleg tetszik az felszinesség. Szánalom a köbbön!

2018. nov. 17. 14:17
 23/30 anonim ***** válasza:
79%

Te nem jófiú vagy, hanem idióta. Visszautasítanak és eljátszod a nagyhalált hogy minden nő egyforma....szerinted ez olyan jófiús? Irigykedsz a "menőcsávókra", akik annyival különbek nálad hogy van saját gondolataik és nem mindent a nők akarata szerint tesz...A nőknek férfi kell és nem egy ilyen szánalmas alak.

24/f

2018. nov. 17. 14:30
 24/30 A kérdező kommentje:

"Irigykedsz a "menőcsávókra", akik annyival különbek nálad hogy van saját gondolataik"

Jaj de édes ahogy bemagyarázzátok magatoknak hogy a seggfogdosás "saját gondolat"... Ha az extasis menőcsávó alátok nyúl akkor bemesélitek magatoknak hogy ő a tudományos akadémia elnöke :D :D Szánalom szorozva szánalommal :D

2018. nov. 17. 14:34
 25/30 anonim ***** válasza:
78%
Szerinted ez egy jopofa viccel megszolitas? Ne nevettes konyorgom. Ha hozzam jonne igy oda valaki akkor megijednek nem viccesnek gondolnam. Ha annyira irigy vagy a “menocsavokra” legyel te is az ilyen egyszeru. Aztan majd rajossz, hogy nem a kulsoddel van a baj hanem, hogy belulrol rohadsz.
2018. nov. 17. 14:38
 26/30 anonim ***** válasza:
81%

Szánalmas, ahogy általánosítasz. Ha te olyan nőkhöz mész oda, akiknek lehet a sggét fogdosni, meg a mosdóban oráloznak pasikkal, akkor te ugyanolyan felszínes vagy, mint ők. Mindegy,mi a szöveg: a külső alapján ítélsz te is, ő is. Sőt, elárulom neked, hogy jófiú sem vagy, miért lennél? Ugyanazt akarod, mint a menőcsávó, csak nem nézel ki jól és félsz az elutasítástól.

Ha valóban jó fiú lennél, akkor normális kapcsolatot akarnál normális lánytól és nem a szórakozóhelyen csorgatnád a nyálad a ribikre, hanem a kevésbé dekoratív lányok után ácsingóznál, akiknek nem lehet a fenekét fogdosni. De ugye ők nem kellenek neked.... szánalmas vagy.

2018. nov. 17. 15:52
 27/30 anonim ***** válasza:
84%
#26 Ja bakker, én is bírom, mikor a bombanőknél sikertelen pasik egyből jófiúnak hiszik magukat, de konkrétan mitől? Ahhoz jó embernek is kéne lenni.
2018. nov. 17. 17:33
 28/30 A kérdező kommentje:

26-os jó felszínes vagy te is!

"Ha valóban jó fiú lennél, akkor normális kapcsolatot akarnál normális lánytól és nem a szórakozóhelyen csorgatnád a nyálad a r bikre, hanem a kevésbé dekoratív lányok után ácsingóznál, akiknek nem lehet a fenekét fogdosni. "

Szerinted csak a r bik járnak szórakozó helyekre? Azért mert te ronda vagy és othon kuksolsz még nem lesz minden lány a szórakozó helyeken r banc! Savanyú a szőlő hogy nem kellessz a pasiknak és nem nálad próbálkoznak??

2018. nov. 18. 08:56
 29/30 anonim ***** válasza:
89%
Mi alapján nevezed magad "jófiúnak"? Irigy vagy, előítéletes, undok és felszínes a kérdés alapján. Ebben mégis mi a jó?
2018. nov. 18. 17:00
 30/30 anonim ***** válasza:
91%

Ezzel mellé fogtál, mert nem vagyok ronda, és mindig van pasi aki csapja nekem a szelet. Igaz, hogy nem csak ribik járnak szórakozóhelyekre, én nem is állítottam ilyet,te írtad, hogy ezek a nők mind hagyják, hogy a menő csávók a feneküket markolásszák.

Tehát nem vagy jófiú hanem egy szánalmas idióta, aki itt dühöng és sérteget mindenkit amikor felhívják a figyelmét arra a tényre, hogy ugyanolyan felszínes, mint azok a nők, akiket szid. "GYönyörű vagy, járnál velem?" Már maga a kérdés is felszínes és sekélyes. :-)

2018. nov. 18. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!