Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jófiúként ne is álmodjak egy barátnőről?
Ha azt mondom egy nőnek egy szórakozó helyen hogy "gyönyörű vagy járnál velem?" elhajt a francba. Ha egy menőcsávó meghívja egy italra akkor meg vihogva megy vele.
Csak a hangos menőző idióták érvényesülnek. Úgy látszik ilyen felszínes és sekéjes a női társadalom. Nem tudom sajnálni őket ha a saját életüket teszik tönkre azzal hogy az alfa menőcsávók után csorgatják a nyálukat közbe az olyan kedves jófiúkat mint én észre sem veszik.
Te nem jófiú vagy, hanem szimplán ostoba.
Ennél ezerszer jobb, a piára való meghívás. Ott lehet ismerkedni.
Kezdve ott, hogy te miért akarsz járni velem, mikor nem is ismersz? Mert gyönyörű vagyok? Ha ez igaz, akkor szánalmas, hogy csak a külsőm érdekel. Ha nem igaz, akkor hazudsz is mellette.
FOlytatva ott, hogy te komolyan azt várod, hogy erre bárki is igent mond egy tök ismeretlen pasinak? Inkább azt gondolnám, nem vagy teljesen százas.
Ti vagytok szánalmasak, hogy szándékosan értitek félre a kérdezőt.
Jó, nyilván nem a "jársz velem?" szöveggel kell nyitni, de csak azt akarta mondani, hogy a nők többségénél a felszínesség nyerő. Ne röhögtess már azzal, hogy a csajt leitató, seggébe markoló pasas a belső értékét vette észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!