Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy nézek ki mint Pataky Péter akkor átlagos barátnőről ne is álmodjak, ha nincs sok pénzem?
2017. okt. 22. 17:51
1/7 anonim válasza:
Ahhoz nagyon sok pénz kellene, hogy ilyen külsővel átlagos barátnőd legyen.
3/7 A kérdező kommentje:
Komolyan ennyire átlag alatti vagy csak trollok vagytok????
2017. okt. 22. 17:55
4/7 A kérdező kommentje:
De akkor nem engem fog szeretni hanem a pénzem, ezért szeretnék olyan lányt aki engem szeret, ezért nem akarok törekedni pénzre és úgy szerezni egy átlagos lányt.
2017. okt. 22. 17:59
5/7 anonim válasza:
Annyira nem gáz ez, de ideje lenne összeszedni magad.
6/7 anonim válasza:
A képen szereplő pasiról tudok csak véleményt mondani: az arca nem csúnya, csak baromi sok rajta a felesleg!
Igyon sok vizet, semmi üdítő, vacsorára kizárólag salátát vagy egy kis (2dl) natúr joghurt, és minden nap mozogjon egy órát. Úszás, kondi, túrázás, tánc, foci, (torna otthon dvd-re, nem csak a csajoknak szabad ilyet csinálni!) és akkor tavasszal olyan csaja lehet, amilyet akar.
Ha ennyi erőfeszítésre nem hajlandó, akkor pedig meg sem érdemli, hogy legyen valakije. A lusta disznók egy nőnek se jönnek be.
7/7 anonim válasza:
Igen egyébként nem rossz arc, kedves mosoly de a súlyfelesleg annyira taszító hogy nekem teljesen kizárt. #2es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!